- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
"Otterbox Defender tokkal megy a Qi? Újat mondtál."
Valszeg nem vagy kis hatásfokkal menne a vastagsága miatt, de természetesen nem tudom kipróbálni, hisz az isteni, "forradalmi" Apple nem támogat Qi-t (sem). De azért is vettem minden újabb iPhone-omhoz a Defendert, mert úgysincs a telókban Qi, így nem kellett miatta vékonyabb tokot választanom. Ha lett volna Qi, vékonybbat veszek. Az Otterboxnak is vannak strapás, ám vékonyabb tokjai, amik már biztosan (jól és hatékonyan) mennének Qi-val.
"Apple cuccaim vannak, tehát működnek keresztben"
Kár, hogy "csak" Apple-ekkel. Míg ha megveszel egy szabvány MHL, SlimPort adaptert vagy Miracast receivert, azt bármivel tudod használni: Android, (Miracast-nál) Windows Phone, desktopok, minden. Ráadásul az Apple Lightning – HDMI / VGA, 50 dolláros adapterei eleve rosszabb minőségű jelet adnak ki, mint a konkurencia (vagy a 30-tűs régi csati), ha nem az adapterben történik a videofile dekódolása, azaz mirrorozol vagy egy app direkt ír a videokimenetre. Nesze neked Apple "minőség"...
"A microUSB a legnagyobb rakás fos, amit valaha kitaláltak, annál még a 30 pines is jobb volt, mert ki tudtam tapogatni, melyik irányba fordítva kell bedugni."
Igen, ezt leírtam alább is: a microUSB a három közül a legrosszabb. Ennek ellenére különösen az olyan tokoknál, amik védik a Lightning portot is (nem csak a Defender ilyen), a Qi töltés lehetősége nagy segítség & időmegtakarítás & lehetséges hibák megelőzése lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest