Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
zolee06
üzenetére
Azt szokták mondani, hogy tárhelyből sosem elég. A nagyobb tárhellyel rendelkező ipad 9 256gb-os, ami ugye 4x-ese az alap verziónak.
Kb 8 éve vettem egy ipad air-t, 64gb-osat, gondoltam kell majd a tárhely. Akkoriban 32gb-s volt az alap. A mai napig működik és használjuk a tabletet, de a felhasználási szokásainkkal(böngészés, YouTube, netflix, az asszonynak pár egyszerűbb játéka) nem sikerült még elfogyasztani a helyet. A húgom a jogi egyetemen is elvan a 64gb-s ipad 9-cel.
Talán azoknak érdemes a 256gb-s, akik offline szeretnének filmeket nézni és abból rámásolnak egy rakással, esetleg az iPhone-ról átmásolják a képeiket meg a videóikat. Az istyle-nál most amúgy 185-be kerül a 256gb-s.Apple pencil természetesen nem jár hozzá, az szembe menne a cég üzletpolitikájával, ha ingyen adnák. Szerencse, hogy töltőadapter még van a csomagban, az iPhone-okból már kispórolják.
Sajna az eredeti pencil nem olcsó, olyan 50 körül mennek, de szerencsére vannak alternatívák. Ha visszaolvasol, valaki innen rendelt Ali-ról és elégedett volt vele. Én is mostanában rendeltem a banggood-ról egyet, de sajna még nem ért ide, így arról még nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest