- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
zolee06
üzenetére
Azt szokták mondani, hogy tárhelyből sosem elég. A nagyobb tárhellyel rendelkező ipad 9 256gb-os, ami ugye 4x-ese az alap verziónak.
Kb 8 éve vettem egy ipad air-t, 64gb-osat, gondoltam kell majd a tárhely. Akkoriban 32gb-s volt az alap. A mai napig működik és használjuk a tabletet, de a felhasználási szokásainkkal(böngészés, YouTube, netflix, az asszonynak pár egyszerűbb játéka) nem sikerült még elfogyasztani a helyet. A húgom a jogi egyetemen is elvan a 64gb-s ipad 9-cel.
Talán azoknak érdemes a 256gb-s, akik offline szeretnének filmeket nézni és abból rámásolnak egy rakással, esetleg az iPhone-ról átmásolják a képeiket meg a videóikat. Az istyle-nál most amúgy 185-be kerül a 256gb-s.Apple pencil természetesen nem jár hozzá, az szembe menne a cég üzletpolitikájával, ha ingyen adnák. Szerencse, hogy töltőadapter még van a csomagban, az iPhone-okból már kispórolják.
Sajna az eredeti pencil nem olcsó, olyan 50 körül mennek, de szerencsére vannak alternatívák. Ha visszaolvasol, valaki innen rendelt Ali-ról és elégedett volt vele. Én is mostanában rendeltem a banggood-ról egyet, de sajna még nem ért ide, így arról még nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest