Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Asszem 2010-ben vettem mai ertelemben vett okostelot(talan 3GS-t). Onnantol kezdve masfel-max ket evente a nagyon erezhetoen csokkent aksikapacitas miatt (is) lecsereltem ezeket egeszen 2020 aprilisaig.
Akkor vettem ujra iphone-t. Ugyanugy toltottem, mint elotte. Teljes lemerules kozeleig hasznalva, majd egesz ejszakas feltoltes. Mivel itt van aksi elettartam kijelzese, meg tudtam nezni hogy allok. Igazabol kurva ideges voltam, hogy 2020 szeptemberre? oktoberre?… mar nem tudom pontosan, de erezhetoen csokkent a napi felhasznalhatosaga a telonak. Megneztem, lement 87%-ra ez az ertek. Kicsit karomkodtam, hogy esse’ fogja sokaig huzni es akkor (mivel valahogy a kornyezetemben levo embereket ez nem sujtotta) elkezdtem rakeresni. Hamar megtalatam a Tech2 egyik errol szolo youtube videojat (nem linkelek, keresse meg akit erdekel). Az ott elmagyarazottak alapjan vesztenivalo hijjan elkezdtem 20-80 % kozott tartani a telefont, hatha nem akkora fasság’ az egesz es a mostani allapot… 83%.
Tehat fel ev alatt 13%-ot sikerult kihasznalni az aksibol.
Majd ket ev alatt 4% lett ez az ertek.Innentol kezdve nem erzem szukseget, hogy az iphone 11-et lecsereljem. Meg pont annyira jo mindene, hogy elegedetten hasznalom es meg latok benne 2, de lehet, hogy 3 evet is. Ertem en, hogy nem en vagyok az akarmilyen targyert, de feleslegesen pongyolán hasznalni is ertelmetlen, plane, ha azert veszi az ember a dragabb cuccot (mint en is, egy M1 csipes air a sima ipad helyett), hogy majd az hosszu ideig lesz jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- darkFlash CF8 Pro
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest