Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Én végigvittem a rendelést, és nem vont le pénzt.
Visszaigazoló emailt kaptam.Ha jól látom, utánvéttel jön holnap egy Airpods Pro 2 120élrt, 3 nap múlva az Air5 a kedvezményes áron.
A te sztorid alapján úgysem küldik ki, de ha mégis, és átveszem az Airpodst, majd kiküldik teliáron az Air5-t, tutira balhézok én is.Most értem haza, gyorsan rendeltem a MM-ból személyes átvétellel egy 9-et.
Törölték.
Megrendeltem kiszállítással is, az még elvileg él.
Rendeltem egyet az iStlye-ból is 5k-val drágábban, ők hátha nem olyan type-c cég, mint az MM, bennük nem bízok.Na, pont ezt a rohadt kapkodást akartam elkerülni, erre tessék.

Nem számítottam arra, hogy ma lesz a release.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest