Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koncsik
üzenetére
Én napokig gondolkodtam, hogy mit csináljak, megvegyem-e a pencil 2-t annak fényében, hogy nem rajzolok csak jegyzetelek. Itt 50 százalékban mondták, hogy ha van rá keret akkor inkább azt vegyem mint egy olcsóbb alternatívát. Mások meg azt mondták, hogy erre nem érdemes, erre jobb egy olcsóbb megoldás, ami persze valamiben elmarad az apple-től. Hosszas gondolkodás után és ismerve magam arra jutottam, hogy ha rajzolok ha nem, tuti hogy elkezdene idegesíteni a tudat hogy egy olyat vettem (igaz sokkal olcsóbban) ami nem ér fel tudásban az eredetivel, így végül is megvettem. Amúgy tényleg baromi jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest