Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kapanyél
    őstag

Esr-pakkot (fekete tok+üvegfólia)vettem innen apróról picit olcsóbban,mint a bolti ár,ennek ellenére megteszi.
    A kijelzövédő fóliát persze elrontottam,mert a segédkeret nem illeszkedett rendesen valamiért,és 1 kis pötty került alá. Tokkal együtt volt,az viszont nagyon hasznos.kijelző ébresztős is egyben,tollnak is van helye,kellőképpen vékony. Mondjuk nekem van rá biztosításom,de szeretem óvni is a dolgaimat. Érdemes lenne neked is kipróbálni ezt az összeállítást.Gondolom a cél az állagmegőrzés,és biztonság.A MK’most pihen,meg le kellene takarítanom,dirrekt fehéret vettem,hogy lássam mennyire piszkolódik,hát eléggé.Covid miatt is szerettem volna látni,hogy a piszok mennyire hagy nyomot. Fertőtlenítő sok fogyott.

Van mágneses full fold tokom, ami rázár a cerkára is, de néha kiveszem, hadd meztelenkedjen, és ezért gondoltam, hogy valamit tennék a hátára is.
    Az oldalára meg sem próbálok tenni semmilyen fóliát, mert az tuti lekunkorodik pár hét alatt.
    Szóval csak fólia vagy üveglap izgat most, az is csak hátra, mert elöl paperlike van, ami meglepően jól bírja.

Új hozzászólás Aktív témák