Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
Én ugyan ilyen szituban voltam 2021 ősszel. Nézegettem az olcsóbb ipadeket és a 12.9 M1 prot. Azon agyaltam sokáig, hogy teljesítményben nagy eséllyel bőven elég lenne nekem a legújabb olcsóbb pad is, de ott a Pro. Igaz több mint kétszer annyiba kerül, de az az igazi. A csúcs iPad. Igaz nagy eséllyel soha nem fogom kihasználni a tudását. Teszteket lesegettem, összehasonlításokat stb. Végül arra jutottam, meg ha már egyszer költök rá akkor a legerősebb legyen meg, megvettem a 12.9" M1 Prot. És ha már lúd, akkor legyen kövér vettem mellé egy Magic keyboardot, pencilt, egeret és egy HUB-ot. Na ez így már tényleg mindenre is elég egy darabig. Kb. 5hónapja van meg, és nem bántam meg. Ha újra neki kellene vágnom biztos, hogy megint ezt választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- reMarkable 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi