Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amilo02
    aktív tag

Nagy dilemmában vagyok.. Már vagy 2 éve nagyon szeretnék egy ipadet, de azóta is húzom halasztom a dolgot, mert nem tudok dönteni a két véglet között. Perpill Ipad 9 vs Ipad Pro M1 11. Pénz van, de sajnálom rá. Kívánom a 120hz kijelzőt és a sztereó hangszórót. Alap tartalomfogyasztásra lenne (yt, netflix, böngészés, néha rajzolás - firkálás), semmi extra. Erre túl nagy luxus lenne a pro. 130 ezer vs 330 ezer. Semmi "szükségem" a prora, mégis folyton ott van a fejemben, hogy KELL a LEGJOBB. Félek tőle, hogy bármelyiket veszem meg, úgy is megbánom. Vagy azért, mert túl sokat költöttem egy ilyen eszközre.. vagy mert lejjebb adtam az igényt, miközben lett volna pénz a másikra. De vehetném az olcsóbbat is + a különbözetből még valamit / valamiket.. De KELL a sztereó hang. Gyakorlatilag 220 ezer forint "kidobott" pénz egy jobb kijelzőért, illetve hogy fektetett módban mindkét oldalról szóljon a hang. Luxus. De kell. De felesleges költekezés.

Ez most nem kimondott sírás akart lenni, de képtelen vagyok dönteni. A "van X napod ha online rendeled és nem tetszik" visszaküldős sztori nem érdekel.

Valaki volt hasonló helyzetben? Hogy győzte meg magát?

Én ugyan ilyen szituban voltam 2021 ősszel. Nézegettem az olcsóbb ipadeket és a 12.9 M1 prot. Azon agyaltam sokáig, hogy teljesítményben nagy eséllyel bőven elég lenne nekem a legújabb olcsóbb pad is, de ott a Pro. Igaz több mint kétszer annyiba kerül, de az az igazi. A csúcs iPad. Igaz nagy eséllyel soha nem fogom kihasználni a tudását. Teszteket lesegettem, összehasonlításokat stb. Végül arra jutottam, meg ha már egyszer költök rá akkor a legerősebb legyen meg, megvettem a 12.9" M1 Prot. És ha már lúd, akkor legyen kövér vettem mellé egy Magic keyboardot, pencilt, egeret és egy HUB-ot. Na ez így már tényleg mindenre is elég egy darabig. Kb. 5hónapja van meg, és nem bántam meg. Ha újra neki kellene vágnom biztos, hogy megint ezt választanám.

Új hozzászólás Aktív témák