Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
moleculez
üzenetére
Működik megfelelően, van jobb-bal gomb is alatta. Mutató tempója patent, függőleges görgetés kicsit lassú.
1-2-3 ujjas gesztusok működnek.
Amire figyelni kell, hogy könnyű a szélekről elindítani az egy ujjas gesztusokat, de szerintem megszokás kérdése lesz, még csak pár percet használtam.
Bár ha lehetne választani, egy csomó gesztust kikapcsolnék (főleg az egyujjasokat), szerintem túl sok van a rendszerben
Van erre esetleg app/megoldás?Ár érték arányban 12k vs 50k (Combo Touch) azt mondom, hogy bőven kompenzálja a megszokás kérdését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Apple Pencil USB C bontatlan
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van erre esetleg app/megoldás?