Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Nem tudom ismeritek-e a Sugrut — ez egy ragasztó ami alapból gyurma állagú, de szilikon keménységűre szárad meg, így lehet vele mindent csinálni, pl. ruhaakasztót, törött kábel burkolatot stb. stb.
Szembejött ez, hogy telefon tokot is tud helyettesíteni:
[https://sugru.com/projects-inspiration/tech-gadget/how-to-make-protective-phone-bumpers]
Vettem is alzában, raktam fel feketét az iPadre, mert elegem van az összes nehéz tokból, és hogy sosem látom a cucc designját. Mágneses tokban már megsérült az egyik sarka, szóval én azt azóta csak nagyon ünnepi alkalmakkor használtam.iPaden egyébként nem néz ki annyira bugyután mint telefonon, főleg feketében. Kíváncsi leszek meddig bírja majd. Most még szárad.
Telefont egyébként elég jól védi, dobálják itt, meg minden:
[https://youtu.be/f2jDDkbA8ag]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest