- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Adott egy iPad 8th és egy Airpods Pro.
Szoktam ismerősökkel CoD Mobile-ozni játékon belüli voice chat-elgetve és az a problémám, hogy szerintem kizárólagosan csak az iPad mikrofonja van mindig használatban.
Ez onnan is nyílvánvaló, hogy amikor fülemben a fülessel elmegyek egy kicsit arrébb a szobában, akkor már halkan hallanak, amikor pedig teraszon vagyok, akkor már egyáltalán nem hallanak. Én persze hallom őket minden esetben (nyílván BT hatótávolságon belül).
Vagy ez ilyen tud csak lenni és csak rendes telefonhívások vagy videóhívásokkor tud csak aktív lenni az Airpods mikrofonja?

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs