Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csszorsi
üzenetére
őszinte leszek a 32GB ma már tényleg nem számít valami soknak
- a rendszer elhasznál belőle kb 7-8GBot alapból, tehát durván a tárhely 25%-a alapból kuka
- az alap alkalmazások (youtube, spotify, apróbb játékok) nem foglalnak sokat, párszáz MB (ebből mindig telepít néhányat az ember, mondjuk legyen ezekre 3-4GB elrakva)
- a nagy manapság elég menő autós/lövöldözős játékok már akár 3GBosak is lehetnek ebből 2-3 db és -10GBel lehet lenni rajta, nekem ÉVEKIG volt 16GBos iPadem (iPad 2-3-4-Air1-Air2), de én nem is játszom rajta, mindig csak alap dolgokra használtam
szerintem el lehet lenni a 32GBoson, tehát örülnek neki a skacok majd, de simán lehet hogy fél-egy évente majd kell csinálni egy rendszervisszaállítást hogy kiürüljön a sok sallang fájl a rendszerből
iCloud nem menti meg a hazát ebben az esetben - ott csak dokumentum/fénykép tárolás lehetséges
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Crimson Desert
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest