Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpaladin
tag
válasz
honeypot
üzenetére
Köszi a tippeket!
Így már értem,hogy apple ugy csinálja meg az app-okat,hogy rólad feltételezi hogy ugyis hülye vagy hozzá.
Nekem jobban bejött eddig android mint ipad féle megoldások ahol minden végtelenül le van egyszerűsítve.
Még ismerkedek talán később pozitivabb lesz a véleményem erről.Most aktiváltam az apple tv+ 3 hónapos ajándékidőszakot és meglepő,hogy alig van kínálat és van köztük olyan ami ettől függetlenül felárasak, ehhez képest nyilván jobb netflix, hbo és amazon prime... csak azért lepődtem meg mert most léptek a streampiacra nemrég és ilyenkor inkább arra kéne törekedni,hogy minnél több tartalom és olcsóság mig nem érik el megfelelő előfizetői szintet nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 26
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Facebook és Messenger
- Elden Ring
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Star Trek
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest