Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpaladin
tag
Hali,
Most olvasom,hogy holnap érkeznek nagyobb frissítési pack-ok a tabletekre. És ez közt írták,hogy apple pencil 2 támogatás is kibövül... kérdés most akkor mi van eszerint ipad 9 generációra is kibövítik a pencil 2-öt? -
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Van nekem 2021-es ipad-om és ehhez vettem amazonon keresztül style pen tollat de nem lehet vele olyan frankón írni vele mert néha nem reagál.
Youtube videókon meg látom,hogy minden pöpeccül megy.
Fogtam magma s mentem istyle bemutatóterembe s kiprobáltam ott egy apple pencilt és az meg frankón müködött sőőőt még rátehettem a kijelzőre az egész kézfejem s akkor is ugyanúgy müködött...
eszerint apple pencil egész más működési elve van mint a utángyártott dolgoknak?
Vagy ez ipadon kell valamit beállítani?
-
Redpaladin
tag
válasz
honeypot
üzenetére
Köszi a tippeket!
Így már értem,hogy apple ugy csinálja meg az app-okat,hogy rólad feltételezi hogy ugyis hülye vagy hozzá.
Nekem jobban bejött eddig android mint ipad féle megoldások ahol minden végtelenül le van egyszerűsítve.
Még ismerkedek talán később pozitivabb lesz a véleményem erről.Most aktiváltam az apple tv+ 3 hónapos ajándékidőszakot és meglepő,hogy alig van kínálat és van köztük olyan ami ettől függetlenül felárasak, ehhez képest nyilván jobb netflix, hbo és amazon prime... csak azért lepődtem meg mert most léptek a streampiacra nemrég és ilyenkor inkább arra kéne törekedni,hogy minnél több tartalom és olcsóság mig nem érik el megfelelő előfizetői szintet nem?
-
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Nagyon ciki, de nem vágom az ipadban a használathoz ezt azt és halálra idegesit.
Például ha letöltöm a NAS-ról képeket az Ipad tárhelyére a cuccokat akkor csak "Fájlok' nevü app-on keresztül tudom megnyitni, DE akkor is úgy,hogy folyamatos nyomvatartás után jelenik meg egy uszómenü és ott gyorsnézet és így lesz kvázi képnézegető.
De a "Fotók" nevü app üres csak azt látom amit tablettel fotóztam le vagy ha lehivom az apple felhőből ezt azt... DE hogy benn tárhelyen lévő cuccot szeretném megnyitni azt sehogy sem engedi.
Ugyanez a bajom videók esetében amit letöltök avit akkor erre telepitettem VLC playert és nincs ott sem ilyen klasszikus megnyitás opció hanem Fájlok keresztül kell kattintanom és egyszer csak megjelenik megnyitáskor VLC ikont jobbfelső sarokban és így jutok el oda.
Erre tudnátok használati tippeket adni?
-
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozok egy ipad 2020-ason és közben meg elkezdvem vaciálni Ipad air-on... de nem érzem a kettő közt lényegi különbéget ami megérné a plussz 100-et.
Másrészt meg soha nem volt nekem apple termékem és így kérdésem,hogy ha veszek ipad-ot akkor külön kell vásárolnom rá töltőt és kábelt vagy az csomag része?
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest