Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Na, akkkor már értem! Köszönöm! Tökéletesre csiszolták, és ennek megfelelően lőtték be az árát is. Nem gondoltam ilyenre, hogy döntés, meg nyomáserő....
#33645 peterkeT - gondolhattam volna, hogy az ördög a részletekben rejlik és nem véletlen a nagy árkülönbség.
#33644 tl-x: sokkal jobban szeretem ezeket a valós képeket, kézzelfoghatóbb, szemléletesebb, mint a propagandaképek. Frankó így látni.
Én azt szorgalmazom, hogy a gyermekem rakja össze az árát és legyen egy tok és billentyűzet, mint apránként Aliról meg mindenféle rokon oldalakról legyenek a kiegészítők megrendelve egyesével, aztán egy év alatt ugyanannyi pénzt költünk el f@szságokra, amik amúgy meg majd a fiókban végzik.
Az mindenesetre eklszomorító, hogy a HUF/EUR/USD ráta miatt egyre elérhetetlenebben leszenk ezek a dolgok. Elég húsba vágó árak nekünk, akiknek konvertálni kell a kinti árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest