Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tuzpenge
őstag
válasz
agy73p
üzenetére
Ahogy "consono" kolléga is írja az említett sanlepus toll kiváló választás és szinte ugyan olyan azokat tudja mint a gyári, csak 6-8 ezer Ft-ért. Persze kivéve a nyomásérzékelést (de pl a döntést, tudja, kettő koppra jegyzet megnyitást tudja, a palm rejection tökéletes vele, stb). Ha nem rajzolni, hanem jegyzetelni kell szerintem tökéletes. "Ray" kolléga linkjét kell megkeresni, én is onnan rendeltem, és elégedett vagyok vele. (Én nem rajzolok egyáltalán).
-
tl-x
addikt
válasz
agy73p
üzenetére
Tollra visszatérve még iPad minihez vettem 2 db kapacitív tollat rajzoláshoz. Egyik 8e Ft másik 3e Ft volt. Mivel fém gyűrű volt a puha fej mögött a gyerekek színezés közben összekarcolták vele a fóliát a kijelzőn. Kidobott pénz volt, szekrényben vannak a tollak azóta is. Ég és föld a különbség.
-
consono
nagyúr
válasz
agy73p
üzenetére
Korábban linkeltem utángyártott tollat a Sanlou-tól, a nyomás érzékenysége kívül mindent tud, amit az Apple pencil (a döntést is és tökéletes a palm resistance is), negyed áron. Többünknek is van, megbízhatóan működik. Ha csak jegyzetelni kell jó választás lehet ez is. Én megkockáztatom, hogy kezdőnek rajzolni is (a 9 éves lányom az ujjával, meg "buta" tollal is hihetetlen dolgokat megcsinál...)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- SSD kibeszélő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ASUS routerek
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest