Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Sajnos ez az egyetlen kompromisszumot igénylő felhasználása, maga az ölben való pötyögés. Amint nem vízszintes a lábak felszíne (pl erősen kifelé lejt), ott már valamelyik kezének mindenképp rajta kell hogy legyen a billentyűzeten a felbukás ellen.
A másik pedig a “kijelző” szöge. Sajnos véges az a szögtartomány, emeddig ki tudja hajtani. Ha nem tudja a feleséged élesben kipróbálni, minimum YouTube-on kell egy tucat videót megnézni erről.
Asztalon használva zseniális a Magic Keyboard, oda mindenképp csak ajánlani tudom.Én használom így is, úgy is, de kétségtelenül érződik hogy az asztal a legideálisabb terep neki, de én simán megszoktam hogy valahol mindig fogni kell, amennyiben kicsit rizikós a terep lejtése.
Nem BT-n, hanem fizikailag kapcsolódig, bár nem próbáltam, de szinte biztos hogy csak ki kell cserélni a gépet rajta, és működik mindenféle egyéb varázslat nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest