Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
psg5
veterán
Továbbra sem tudom bekapcsolni. Szerviz?
Valtoztassam meg az osszes jelszavamat? Tippem szerint akkumulátor tönkrement. 18 ezerert látom cseréjét.F.K.T.
-
Sumptuous
senior tag
Próbáld meg naaagyon hosszan nyomni a bekapcsoló+home gombot. 40-50 másodpercig. Miközben töltőn van. Ha semmi, akkor próbáld meg rádugni számítógépre. Ha nem jelenik meg új eszközként, vagy egyáltalán nem látod sehogy a gépen, akkor mehet a szervíz.
Szerk.: Közben smc megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Illetve honnan tudom meg az imei szamot? Serial szám a dobozon rajt van.
#31910: probaltam (bár nem apple gép) de nem latja.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Na megjöttem. Beszéltem hivatalos szervizzel. Hivatalos szerviz nem javít gari időn túl Ipadet vagyis keresnem kell valakit aki "csak úgy" javítja, cseréli az aksit (valószínűleg)...nem túl biztató...kicsit meg is döbbent.
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz tuzpenge #31917 üzenetére
https://www.icentre.hu
Velük beszéltem. Ő az egyik akit megadott az Apple Care.
Azt mondták, hogy térítés ellenében Ipadeket nem javítanak.Nekem amúgy is macera, mert kellene jövő hétre, de90km-re lakom Fővárostól...hát még így, hogy keresnem kell nem hivatalos utat.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Noxy
veterán
[iPad szerviz árlista]
(Google 5mp alatt megtalálta.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
tuzpenge
őstag
Magyarul arconköpik magukat (mármint az apple) és hót hülyére veszik a vásárlóikat (már akit tudnak). Megy a nagy duma a karbonlábnyomról, meg emiatt a töltő / füles elhagyásról, közben meg egy akkucsere miatt dobd ki az eszközöd és vegyél újat! Persze én már ez első perctől kezdve tudom hogy mekkora álszent kapitalista cég ez is, de undorító amit az utóbbi időben művelnek....Na mind1.
ˣ
-
mazsiii92
aktív tag
Szia! Nekem már volt ilyen gondom egy 5. generációs iPaddel, nem az akksi lett kuka hanem a töltésvezérlő ami az alaplapra van forrasztva, azt javítani meg macera és nem is nagyon vállalják szinte sehol. Sok jót nem jósolok.. de ne legyen igazam. Legrosszabb esetben eladod alkatrésznek.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok! Nagymamámnak szeretnék venni iPad-et, első sorban fényképek nézegetésére és videotelefonálásra. Használtakat nézek, ha mégsem jönne össze a dolog, ne legyen túl nagy bukó. Ezekre a funkciókra használható egy mini 2 vagy egy iPad 4? A Cellular verzióknak van valami ismert típushibája ezeknél a régebbi modelleknél?
-
Kaba
veterán
A Telekomnál megint van iPad 8 készleten.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Valószínűleg alaplapi hiba vagyis gondolom tobb lesz majd, mint egy aksicsere ( még árat nem tudoj) a javitas Ipad 2017. Megéri vagy ebbe már ne ruházzak?
F.K.T.
-
Alex91
félisten
Te tudod... Azert kerdezd meg, hogy mennyit adnanak erte a szervizben. Aztan majd szamolsz, hogy a javitasi koltseg+amennyiert atveszik mire lenne eleg.
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
-
viperabácsi
addikt
Üdv srácok !Van egy olyan gondja cimbim feleségének , hogy bele ejtette a vízbe az iphonját.Meghalt. vett egy cellurálos ipad-ot . Próbálna apple id-val belépni sim nélkül ,nem engedi. Küld kódot a régi telóra. Hogy lehet megoldani másik apple készülék nélkül ?
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Cyberbeni
addikt
válasz viperabácsi #31939 üzenetére
Szolgáltatótól kér másik SIM kártyát, amit belerak egy random telefonba és rányom arra, hogy nem kapta meg a kódot és hogy küldje a telefonszámra SMS-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz viperabácsi #31941 üzenetére
Bingooooo. Mivel az SMS-s tök mind 1 hogy iphone, vagy sony telefonra megy.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
psg5
veterán
Ha apple id belépést megvaltoztattak tavolrol akkor nem tudnak belépni szerviz?
Mit tegyek még osszes jelszo megvaltoztatasan kivul hogy biztonsagban tudjam szemelyes dolgaimat?F.K.T.
-
tomiii007
senior tag
Vettem egy ilyen usbC-lightining adaptert [link] , hogy ipad air 4-hez tudjak csatlakoztatni gyári iphone fulest, DE sajnos nem mukodik headsetkent....
Maga az atalakito mukodik, mert ha csak toltest dugok ra akkor tolt, de headsetkent nem jo.tud valaki olyan atalakitot ami fixen mukodik iphone headsettel?
-
psg5
veterán
válasz moleculez #31947 üzenetére
Ezt PC-ről hol állítom? Apple Id-be belépésnél kétlépcsős van mert küldi telefonra a kódot, de icloud-ot itt belépve nem látom. Apple Id-ben látom, hogy kétlépcsős bekapcsolva, de azt kapcsolni nem tudom és azt írja, hogy a biztonságos eszközökre is elküldi a kódot.
De talán az eszközöknél kivettem magát az Ipadet, így már nem biztonságos eszköz ha jól értem.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest