Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
consono
üzenetére
Nos én öszintén ajánlom ezt a Combo Touch-ot, ennél jobb számomra nincs... az air4 + magic keyboard fele ennyit se tud az én szememben...
Alapból az pedig, hogy fizikai billentyüzeten tudok gépelni, sokkal gyorsabbá teszi a felhasználást sok helyen, viszont egy könnyed mozdulattal leválasztható, ha állitva akarom használni az iPadet, vagy mert egyszerüen zavar a cucc, mégis megmarad a védö tok az iPad körül... ez hatalmas elöny szerintem.
Teljesitményben egyelöre semmi gond (átlagfelhasználás itthon), kezelhetöségben viszont kegyetlenül jo, hogy kézzel-lábbal használhatod a felületeket... notebook nekem ezek után nem kell, max asztali PC / Mac, de az is csak a nagy monitor / spéci felhasználás miatt... hm, vajon milyen lenne egy Mac mini a 60 colos tv-re kötve?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest