- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, eddig én is eljutottam a holnapon található adatok alapján.
Külső akksinak még iPhone-nak is kevés, ez a fájmegosztósdit meg otthon nem találom hasznosnak, mert van Airplay, meg egy normális lejátszó tud Wifiről játszani, a gépem meg úgy is mindig meg.
Én nem igazán látom a valós életben olyan használati módját, amit én kihasználnék így nem hiszem, hogy veszek.
Ez akkor lenne jó számomra, ha mondjuk rá lehetne pakolni jó sok dolgot egy nagy SD kártyára és onnan lejátszani a saját zenelejátszómmal, vagy videólejátszómmal a dolgokat, nem pedig Kingston beépített appjával ami elég fapados. Jól látom, hogy erre nincsen mód, hogy külső appal játszuk le? (VLC, AVplayer, Capriccio)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- SSD kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Bittorrent topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest