Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Biztos vagy benne, hogy ki tud váltani egy sima notebookot is? Azt hiszem azt modtad, hogy új vagy az Apple világában. Szerintem egy kicsit durva lenne egy Windows-os laptopról egyből egy iPadra váltani. Vagy rosszul értelmeztem, és van Win notid is, amihez hozzá tudsz nyúlni ha valamiben elakadsz?
Nem tudom mennyire maradi vagy (én pl az vagyok, frusztrálna, ha nem lenne notim), szerintem X év után nem lehet egyszerű az átállás.
Nekem is kellett az iPad, de leginkább azért, mert nem akarom mindenhova magammal vinni a macet. Pl pecázás közben nem hagynám szívesen a 70 fokos kocsiban a gépet, ellenben ha SOS-ben van egy kis melóm, akkor egy pár oldalal PDF-et iPaden gond nélkül össze tudok dobni.
Lehet ez azért van, mert nem vagyok Apple PowerUser...
(Ha az iPad 8-at választod 32 gigával akkor ajánlom mellé havi 300 forintért az iCloud bővítést 5-ről 50 gigára.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest