Hirdetés
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Biztos vagy benne, hogy ki tud váltani egy sima notebookot is? Azt hiszem azt modtad, hogy új vagy az Apple világában. Szerintem egy kicsit durva lenne egy Windows-os laptopról egyből egy iPadra váltani. Vagy rosszul értelmeztem, és van Win notid is, amihez hozzá tudsz nyúlni ha valamiben elakadsz?
Nem tudom mennyire maradi vagy (én pl az vagyok, frusztrálna, ha nem lenne notim), szerintem X év után nem lehet egyszerű az átállás.
Nekem is kellett az iPad, de leginkább azért, mert nem akarom mindenhova magammal vinni a macet. Pl pecázás közben nem hagynám szívesen a 70 fokos kocsiban a gépet, ellenben ha SOS-ben van egy kis melóm, akkor egy pár oldalal PDF-et iPaden gond nélkül össze tudok dobni.
Lehet ez azért van, mert nem vagyok Apple PowerUser...
(Ha az iPad 8-at választod 32 gigával akkor ajánlom mellé havi 300 forintért az iCloud bővítést 5-ről 50 gigára.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest