Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wm2
    őstag

Köszi. Nem is arról van szó, hanem hogy használok külső hdd-t, és lehet, hogy külső ssd-t is fogok vásárolni. Ezeken van mindenem, egyetemi, munkahelyi, személyes dokumentumok, filmek stb. Nálam van mindig, ha kell telefonról, gépről használom, ezen hordozok csomó mindent. Ha már veszek tabletet, szeretném ha azon is elérhetném a személyes dolgaimat különös erőfeszítés nélkül.

Igen. Ha ennyire fontos akkor nem éri meg szívni vele és venni kell egy type-C cuccot, mert csak egy Lightning to USB 3 Camera Adapter 15ezer kb. Ha meg is oldod külső táppal a tárolót, akkor Fat32 és exFat only formátumban gondolkodhatsz (meg Apple apfs). Nekem szerencsére elég az iXpand és az otthoni routerre kötött külső tároló.

Azt nézem, hogy a beragadt 2017-es 10,5 és 12,9 Pro-k kicsit túl vannak árazva. De hát ez Magyarország. Egy 2015-ös Intel Iris 5200 MBP is státuszszimbólum még itt (450 haha hogyne). Én még 180-ért vettem 10,5 Pro-t amikor porondon volt. 200-at sztem nem adnék érte, úgy, hogy az új AIR kari után kb. szintén ennyi lesz. Ez persze rohadt jó forintnak is köszönhető, de a 10,5-el csak lehúzás megy, mert ők tuti jó áron szerezték be anno.

Új hozzászólás Aktív témák