Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nagyon noob vagyok az Apple termékek terén, pláne ha iPadekről van szó. De az utóbbi időben gondolkozok rajta, hogy vennék egyet. Főleg médiafogyasztásra (digitális magazinok/képregények olvasása), játszásra (pár japán app) és rajzolásra szánnám (eddig csak képernyő nélküli digitalizáló Wacom táblám volt, kicsit feljebb szeretnék lépni).
Szerintetek egy 64GB-os iPad Air (a 2019-es, 10.5" kijelzős) + 1. generációs Apple Pen jó lenne nekem ezekre? (Jól tudom, hogy ehhez az 1. generációs Pen jó, ugye?)
Vagy ha bármi javaslatotok lenne, azt is örömmel fogadnám (bár az iPad Air ára körül szánnék a gépre, szóval drágább készüléket nem szeretnék). Gondolom, egy tok és fóliáztatás se lenne rossz a gépnek. Milyen fólia lehet rá jó, ha rajzolni is szeretnék?
Előre is köszi a segítséget!:)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10.Gen Eladó Újszerű!!GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest