- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nagyon noob vagyok az Apple termékek terén, pláne ha iPadekről van szó. De az utóbbi időben gondolkozok rajta, hogy vennék egyet. Főleg médiafogyasztásra (digitális magazinok/képregények olvasása), játszásra (pár japán app) és rajzolásra szánnám (eddig csak képernyő nélküli digitalizáló Wacom táblám volt, kicsit feljebb szeretnék lépni).
Szerintetek egy 64GB-os iPad Air (a 2019-es, 10.5" kijelzős) + 1. generációs Apple Pen jó lenne nekem ezekre? (Jól tudom, hogy ehhez az 1. generációs Pen jó, ugye?)
Vagy ha bármi javaslatotok lenne, azt is örömmel fogadnám (bár az iPad Air ára körül szánnék a gépre, szóval drágább készüléket nem szeretnék). Gondolom, egy tok és fóliáztatás se lenne rossz a gépnek. Milyen fólia lehet rá jó, ha rajzolni is szeretnék?
Előre is köszi a segítséget!:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest