Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
MauroN
üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkitől
Sajnos NTFS-ben volt, meg is szívtam vele
Anno pár éve amikor formáztam, nem gondoltam volna hogy belátható időn belül lesz almás gépem, így aztán gondoltam hogy jóvanazúgy,úgyismindegy’. Hát nem volt
Alapból semmit sem látott belőle az iPad, így aztán még a puszta formázás is ki volt lőve, persze ha nem lettek volna rajta fontos adatok...Végül rokon ablakos gépén megoldottam, de ott is kellett túli-tolizni a hellyel, mégegyszer sose nem akarom megcsinálni ezt a tortúrát.
Viszont fel akartam tolni nővéreknek néhány száz képet iCloud-ra (az övére, Safarin keresztül), na az nem csak úgy megy iPad-ről. (Nem akartam Windows-on keresztül semmilyen formában sem próbálkozni, mert legutóbb pár hónapja kb 150 képenként kidobott valami ürüggyel amikor magamnak töltöttem fel, hogy majd jön az iPad. Mindig vissza kellett keresni hogy áll a dolog, cirka 4000 képnél nem volt túl szórakoztató).Azt gondoltam hogy picit kifinomultabb a dolog iPad OS-en. Pl.: drag&drog. Kijelöltem 700 képet, és semmi további opció nem volt, pl hogy feltöltés. Végül AirDrop lett, és aztán onnan feltöltés iCloud-ba. De utána meg még azóta sem sikerült a fotókba egyben belistázni egy adott albumba a telefonján.
Vagy csak tényleg ennyire fogyatékos vagyok ehhez (is).
Bocs hogy hosszú lett, csak muszáj volt kiírni magamból.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest