Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Anyám ma hívott, hogy elvileg "ráírtak" - idéztem az emailből - és megnyitva ezt tapasztalta: [kép] . Ránéztem az iCloud-ján a naptárjára, de nem volt benne semmi ilyen, illetve utána ő is mondta, hogy már nem látja. Valaki meg tudná mondani, hogy mi a jó isten lehetett ez? Nem csak őt, de engem is zavar, mert már konkrétan mindent erről intéz: bank, apple pay, stb... Van iphone-ja is, azon nem látott semmi ilyet, ahol csak lehet 2fa be van kapcsolva, kísérlet nem volt semmire. Kezdjünk aggódni, vagy mi van? Hétvégén le fogok menni hozzá és be lesz üzemelve egy normális router meg PiHole, nem gondoltam, hogy addig bàrmi gond lehetne. Megbízhatatlan linkre nem kattintott, appot szerintem nem töltött le újat, nem is tudná hol kell keresni, azt én szoktam intézni, de legutoljára decemberben volt ilyen, frissítések automatikusra vannak állítva.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest