Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Anyám ma hívott, hogy elvileg "ráírtak" - idéztem az emailből - és megnyitva ezt tapasztalta: [kép] . Ránéztem az iCloud-ján a naptárjára, de nem volt benne semmi ilyen, illetve utána ő is mondta, hogy már nem látja. Valaki meg tudná mondani, hogy mi a jó isten lehetett ez? Nem csak őt, de engem is zavar, mert már konkrétan mindent erről intéz: bank, apple pay, stb... Van iphone-ja is, azon nem látott semmi ilyet, ahol csak lehet 2fa be van kapcsolva, kísérlet nem volt semmire. Kezdjünk aggódni, vagy mi van? Hétvégén le fogok menni hozzá és be lesz üzemelve egy normális router meg PiHole, nem gondoltam, hogy addig bàrmi gond lehetne. Megbízhatatlan linkre nem kattintott, appot szerintem nem töltött le újat, nem is tudná hol kell keresni, azt én szoktam intézni, de legutoljára decemberben volt ilyen, frissítések automatikusra vannak állítva.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Robogó, kismotor
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest