Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Azlrt google helyett duckduckgogoval keresésre elvan az ember - néha jobb h nem profilozott találatokat ad, néha nem.
Facebook nélkül tök jól lehet élni (igaz 2 év után elkurvultam s létrehoztam egy kamu profilt, amit 1-2 hetente kizárólag a céges gépemről néha megnyitok, túl sok manapság a legénybúcsú meg esküvő
nem is a chat része hiányzik (arra jó nekem a signal, aki akar velem beszélni felteszi, ha tényleg akar velem beszélni. Vagy imessages) arra végtelen alternatíva van, a group eventek azok, amire kellene egy jó alternatíva részemről...
Instám sose volt, twitter se, youtube meg... sajnos youtube junkie vagyok
ott megfogtak.
Apple maps hétköznapokra tökéletes, az elmúlt években rengeteget fejlődött, elég mindenre.
Szóval azért valamennyire lehet modern, teljes életet élni nélkülük, többé kevésbé
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem is a chat része hiányzik (arra jó nekem a signal, aki akar velem beszélni felteszi, ha tényleg akar velem beszélni. Vagy imessages) arra végtelen alternatíva van, a group eventek azok, amire kellene egy jó alternatíva részemről...