- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
minden tiszteletem a tiéd, de nem teljesen értem amit csinálsz:
1) megkérdezed hogy jó e a frissítés
2) mondjuk hogy jó
3) egyből mondod hogy márpedig akármennyire jó úgysem frissíteszmi a f.?! minek jöttél egyáltalán ide? minek kell ez a keresztes hadjáratod hogy te kezdj el győzködni minket a TE igazadról? senki nem mondta neked saját magától hogy frissítened kell, ezt a labdát te dobtad fel a kérdéseddel...
amúgy az hogy a romhalmaz 11en maradtál az külön megér egy viccet. 12.0-t kipróbáltad (tehát a legelső kiadást!) vagy esetleg egy bétát, és az alapján leírtad az egész 12-t. A valaha volt legjobb iOS-t....
hát bazze... ez olyan mintha a csúcsát bedugnád egy pillanatra, és ennyiből megállapítanád hogy ez nem is olyan jó és neked ez nem is kell 
konkrétan én aki a frissítések mániákus követője vagyok elgondolkoztam rajta hogy 12.4.1-en hagyom minden eszközömet, mert innen már csak lejjebb vezet az út. És tényleg oda.
7Pluson elveszítettem az üzemidőm 20-30%-át. Watch S4-en is ugyanennyit vagy még többet. iPad Pro-mon bugok sorozata. mindezt úgy hogy a 12 már kiadáskor is full jó volt, de én már beta3-4tól mindet raktam fel azonnal mert teljesen stabil volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát bazze... ez olyan mintha a csúcsát bedugnád egy pillanatra, és ennyiből megállapítanád hogy ez nem is olyan jó és neked ez nem is kell