Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ittakary

nagyúr

válasz vadászcsiga #25479 üzenetére

minden tiszteletem a tiéd, de nem teljesen értem amit csinálsz:

1) megkérdezed hogy jó e a frissítés
    2) mondjuk hogy jó
    3) egyből mondod hogy márpedig akármennyire jó úgysem frissítesz

mi a f.?! minek jöttél egyáltalán ide? minek kell ez a keresztes hadjáratod hogy te kezdj el győzködni minket a TE igazadról? senki nem mondta neked saját magától hogy frissítened kell, ezt a labdát te dobtad fel a kérdéseddel...

amúgy az hogy a romhalmaz 11en maradtál az külön megér egy viccet. 12.0-t kipróbáltad (tehát a legelső kiadást!) vagy esetleg egy bétát, és az alapján leírtad az egész 12-t. A valaha volt legjobb iOS-t.... :D hát bazze... ez olyan mintha a csúcsát bedugnád egy pillanatra, és ennyiből megállapítanád hogy ez nem is olyan jó és neked ez nem is kell :D

konkrétan én aki a frissítések mániákus követője vagyok elgondolkoztam rajta hogy 12.4.1-en hagyom minden eszközömet, mert innen már csak lejjebb vezet az út. És tényleg oda.

7Pluson elveszítettem az üzemidőm 20-30%-át. Watch S4-en is ugyanennyit vagy még többet. iPad Pro-mon bugok sorozata. mindezt úgy hogy a 12 már kiadáskor is full jó volt, de én már beta3-4tól mindet raktam fel azonnal mert teljesen stabil volt.

Új hozzászólás Aktív témák