Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
minden tiszteletem a tiéd, de nem teljesen értem amit csinálsz:
1) megkérdezed hogy jó e a frissítés
2) mondjuk hogy jó
3) egyből mondod hogy márpedig akármennyire jó úgysem frissíteszmi a f.?! minek jöttél egyáltalán ide? minek kell ez a keresztes hadjáratod hogy te kezdj el győzködni minket a TE igazadról? senki nem mondta neked saját magától hogy frissítened kell, ezt a labdát te dobtad fel a kérdéseddel...
amúgy az hogy a romhalmaz 11en maradtál az külön megér egy viccet. 12.0-t kipróbáltad (tehát a legelső kiadást!) vagy esetleg egy bétát, és az alapján leírtad az egész 12-t. A valaha volt legjobb iOS-t....
hát bazze... ez olyan mintha a csúcsát bedugnád egy pillanatra, és ennyiből megállapítanád hogy ez nem is olyan jó és neked ez nem is kell 
konkrétan én aki a frissítések mániákus követője vagyok elgondolkoztam rajta hogy 12.4.1-en hagyom minden eszközömet, mert innen már csak lejjebb vezet az út. És tényleg oda.
7Pluson elveszítettem az üzemidőm 20-30%-át. Watch S4-en is ugyanennyit vagy még többet. iPad Pro-mon bugok sorozata. mindezt úgy hogy a 12 már kiadáskor is full jó volt, de én már beta3-4tól mindet raktam fel azonnal mert teljesen stabil volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- reMarkable 2
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
hát bazze... ez olyan mintha a csúcsát bedugnád egy pillanatra, és ennyiből megállapítanád hogy ez nem is olyan jó és neked ez nem is kell