Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
iPad pro 12.9 2018-as: másnál is van, hogy (jellemzően landscape módban) bizonyos módon tartva a tabletet nem reagál, vagy furcásn reagál az érintésre? ilyenkor kicsit máshogy fogva minden rendben. Nem tudom hogy egyedi eset e, mely esetben lehet megnézetném... de miuátn ritkán reprodukálható, sok reményt nem fűzök a javítása mellett
nekem átlag heit 2-3x jön elő, pedig minden nap használom 1-2 órát... s tekintve h nincs semmilyen pc-m, pár hétre gariztatni feleslegesen nem szeretném
bár elötte is elvoltam mobilon, nassal tévével, nade azért fórumozni tableten jó pl 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem átlag heit 2-3x jön elő, pedig minden nap használom 1-2 órát... s tekintve h nincs semmilyen pc-m, pár hétre gariztatni feleslegesen nem szeretném