Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
iPad pro 12.9 2018-as: másnál is van, hogy (jellemzően landscape módban) bizonyos módon tartva a tabletet nem reagál, vagy furcásn reagál az érintésre? ilyenkor kicsit máshogy fogva minden rendben. Nem tudom hogy egyedi eset e, mely esetben lehet megnézetném... de miuátn ritkán reprodukálható, sok reményt nem fűzök a javítása mellett
nekem átlag heit 2-3x jön elő, pedig minden nap használom 1-2 órát... s tekintve h nincs semmilyen pc-m, pár hétre gariztatni feleslegesen nem szeretném
bár elötte is elvoltam mobilon, nassal tévével, nade azért fórumozni tableten jó pl 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem átlag heit 2-3x jön elő, pedig minden nap használom 1-2 órát... s tekintve h nincs semmilyen pc-m, pár hétre gariztatni feleslegesen nem szeretném