- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem is olyan kellene, de nem találtam olyat. Ez olyan törékeny, vékony valamire sikerült, hogy félek beletenni egy egyszerű hajlékony skin-be.
Ezek maradtak a kalapban utoljára:
- UAG Metropolis
- Zugu Muse
- Otterbox Symmetry Series 360
- Moshi Versacover
- Spigen Case Tough Armor TECH
- Supcase Unicorn Beetle ProEgyik sem tökéletes sajnos. Ki miben tud kompromisszumot kötni, ott dől el a vásárlás. Persze rengeteg tok van még a piacon, amivel nem találkoztam. Lehet hogy vannak jobbak is.
Billentyűzetesekből van levehető megoldás, de ott kvázi kötelező is. Ezekből viszont nincs magyar kiosztású, szóval ha majd kell billentyűzet veszek valami jobb BT-s megoldást. A Logitech hungary (ha van ilyen), kicsit szólhatna az anyacégnek, hogy készítsenek magyar verziókat is a billentyűzeteikből.
Valószínűleg az USA-ból rendelem meg a tokot, mert csak az amazon.com elérhetőek a színesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest