Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem is olyan kellene, de nem találtam olyat. Ez olyan törékeny, vékony valamire sikerült, hogy félek beletenni egy egyszerű hajlékony skin-be.
Ezek maradtak a kalapban utoljára:
- UAG Metropolis
- Zugu Muse
- Otterbox Symmetry Series 360
- Moshi Versacover
- Spigen Case Tough Armor TECH
- Supcase Unicorn Beetle ProEgyik sem tökéletes sajnos. Ki miben tud kompromisszumot kötni, ott dől el a vásárlás. Persze rengeteg tok van még a piacon, amivel nem találkoztam. Lehet hogy vannak jobbak is.
Billentyűzetesekből van levehető megoldás, de ott kvázi kötelező is. Ezekből viszont nincs magyar kiosztású, szóval ha majd kell billentyűzet veszek valami jobb BT-s megoldást. A Logitech hungary (ha van ilyen), kicsit szólhatna az anyacégnek, hogy készítsenek magyar verziókat is a billentyűzeteikből.
Valószínűleg az USA-ból rendelem meg a tokot, mert csak az amazon.com elérhetőek a színesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest