- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ance
őstag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Aki csak netezni, filmezni, e-mailt írni, ritkán valamilyen dokumentumot írni veszi meg az ipadot nem értem miért csak menőzni akar. Majd ha megveszed akkor rájössz, hogy ezekben a dolgokban nincs sok ellenfele a tabletek között. Igen egyszerűen azt lehet mondani, hogy mindig működik. 1 másodpercen belül, mindig 1 másodpercen belül. Persze kivéve azt a programot, amit majd használni szeretnél a wines géped eléréséhez. Én egszer szerettem volna VPN-nel elérni a munkahelyi gépem. Aztán inkább nem akartam többet.
Szóvel ezen nincs homokóra, nincs akadás, az átlag felhasználónak még a régieknél sem észrevehető, ha akadozik pl. görgetésnél. Az egész rendszer úgy van kitalálva, hogy ne vedd észre, hogy ez egy rendszer, csak működő dolgok összessége. Elég csak a frissítést példának hozni. Úgy frissít, hogy tedd a szuflára, hagyd bekapcsolva a wifit és feküdj le aludni.
Te a felhasználók kb. 1%-át képviseled, akik nem érdeklik az Apple-t. Ezért nem lesz olyan OS , amit szeretnél és nem fog alapból menni a távoli wines gépek elérése. Minek? - mondja az Apple magában. Minek? - kérdezné a felhasználók 99%-a?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest