- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Nemrég vásároltam egy Ipad 2018 128GB verziót, előtte évekig egy Ipad Mini 1-et használtam. Az újjal nagyon meg vagyok elégedve: gyors, sokáig bírja, egész jó fotókat csinál, stb. Amitől viszont kikészülök: a régi minihez képest sokkal rosszabban viseli az ujjlenyomatokat. Képernyőtisztítás után 10 perccel már tele van ujjnyomokkal, amik ráadásul normál használatnál is folyamatosan látszanak. A régi minin zárolt képernyőnél volt csak látható a sokk ujjlenyomat és jóval ritkábban kellett takarítani. Nem tudom a laminálás hiánya miatt van-e ez, de már frászt kapok tőle. Valamilyen nagyon vékony jó minőségű fólián gondolkodom, mert így jelentősen rosszabb élmény használni a gépet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest