Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Szia!
Hmmmm...igazából mindenre!
Akku - én nem játszom inkább email,böngészés,twitter és filmezés - amire használom! A kijelző - itt a film miatt! A proci- hát az úgy gondolom mindíg jó így az nem is érdekelne
... Kb. 6 éve használok iPhone-t és 5 éve van ipad szériam,illetve watch 1 éve -azóta csak alma az isten!
-a notik amiknek nem vagyok kibékülve az árával ,mert egy 15" pro-t azt vennék,de nem fér a keretbe- csak az miatt nem tértem át teljesen!
Szóval van némi ios tapasztalatom,de sajna nagyon ritkán járok Bp-n.nem láttam még az előző Pro-t sem!!!A most kiadott kicsivel nagyobb kijelző mozgatott meg illetve a keynote megtekintése ,elhatározam ideje cserélni! Még a 12,9" is szóba jöhetne persze csak megtekintés után....
Minden infó jól jönne ha használsz billentyűzetet vagy a pencil-t azon infóknak is örülnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akku - én nem játszom inkább email,böngészés,twitter és filmezés - amire használom! A kijelző - itt a film miatt! A proci- hát az úgy gondolom mindíg jó így az nem is érdekelne
-a notik amiknek nem vagyok kibékülve az árával ,mert egy 15" pro-t azt vennék,de nem fér a keretbe- csak az miatt nem tértem át teljesen!