Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: RCS
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
206 cc
üzenetére
Szia!
A Pro-t mi a jegyzetelés miatt vettük. Apple pencillel használva tökéletes.
A Kijelző is nagyon jó, szerintem ez a legjobb kijelző a családban, pedig van IPS monitor is, így sokszor már a fényképek szerkesztését is ezen végzem.
A 10,5-ös kijelző szerintem a legjobb dolog, ami történhetett, szerintem ez lesz a legjobb méret (9,7-t a munkám során néha kicsinek éreztem, ha lesz lehetőség fogok váltani.)
A sebesség tekintetében a Pro 9,7 esetében sem volt sose bajom.Ami negatív, hogy az aksi sajnos gyengébb mint az Air2-ben és Air2-ben volt, de hozza a gyárilag ígért 10 óra használati, kijelző időt.
Szerintem egy 10,5-ös Pro nagyon sokáig ki fog használni. Egyedül akkor lehetett volna jobb, ha egy kicsit vastagabb és nagyobb aksi megy bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest