Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az volt hogy volt rajta pin, de repcsi módban volt. Arab vagy valami fura betűkkel, volt a nyelve...
Rádugtam gépre reseteltem, hogy itunes felismerje. (ekkor rányomtam, hogy visszaállít)
Nu akkor első bejelentkezésnél már magyar lett
De írta is hogy lockolva vagyon.
Ezután akkor megnéztem a sorozatszámát visszakerestem, hogy hátha kiír valami hasznosat az oldal, vagy pl ilyesmi hogy "üzenj a tulajnak" de ilyen nincs az oldalukon.
Szóval most itt tartok. Holnapra válaszolnak majd az ügyfélszolgálatosok, hogy mit tudnak ezzel a helyzettel csinálni.
Tudom, hogy nekem nem adják meg 3. fél adatát. De hátha neki a tulajnak elküldik az én elérhetőségemet (mert én kértem is ezt). Akkor van esély rá hogy visszakapja a kicsi lánya/fia, mert tele volt játék értesítővel a kütyü
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Arc Raiders
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hálózatokról alaposan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De írta is hogy lockolva vagyon.