Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Köszönöm szépen. Egyébként milyen módszerrel kell áttennem az iPad-re az átkonvertált fájlokat? Írtad az email-es verziót, amit te használsz, de mivel kezdő "almás" vagyok
nem minden világos (eddig android platformmal dolgoztam, ez az IOS még idegen számomra). Számítógépről kábellel, vagy más megoldás is szóba jöhet (pl. bluetooth vagy icloud)? Írnál (vagy írnátok) erről néhány mondatot? Köszönöm.U.i.: Nektek is köszönöm (#13493) joey20 és (#13494) Oldman2!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem minden világos (eddig android platformmal dolgoztam, ez az IOS még idegen számomra). Számítógépről kábellel, vagy más megoldás is szóba jöhet (pl. bluetooth vagy icloud)? Írnál (vagy írnátok) erről néhány mondatot? Köszönöm.