Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
dauphin
üzenetére
Én Kindle-t használtam, aztán az iPad-es Kindle app teljesen kiváltotta az ebookot. Calibreval szoktam konvertálni és mailezem az Amazonos accountomra, ami után rögtön meg is jelenik az appban. A Kindlet is is az igényes megjelenítés miatt szerettem, amit az appjuk is hűen visz tovább, még beépített angol-magyar szótárat is okosítottam rá, szóval nem igazán kerestem mást. A gyári iBook .pdf és .epub formátumokkal barátkozik, az sem rossz egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Hobby elektronika
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Villanyszerelés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest