Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Testvérem egy iPad 4 tulajdonosa és egy smart case tokot szeretnék neki venni, mert tönkrement az eredeti rajta. Mivel én nem értek az Apple termékekhez, így azt kérdezném, hogy van-e még egyáltalán olyan magyar webshop ahonnét lehetne rendelni rá eredeti tokot, esetleg nem eredetit de jó áron? Külföldi rendelés is szóba jöhet ha ott olcsóbb (aliexpress, ebay, banggood, gearbest stb).

Amúgy mennyibe fáj az eredeti tok rá vagy itthon egy "utángyártott", mert én még ezzel sem vagyok tisztában, hogy mi a jó ár érte?
A keresők már inkább az iPad Mini/Air tokokat dobálják ki... 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A keresők már inkább az iPad Mini/Air tokokat dobálják ki...