Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chester91
senior tag
válasz
dobost
üzenetére
Szia!
Azt, hogy mitől tud többet nyújtani, az egyéni, ezt mi így nem tudjuk neked megmondani. Minden platformnak vannak hibái, ez alól az iOS sem kivétel, ugyanakkor én úgy gondolom, hogy itt a legkevesebb a hátrány. Android taboknál a médiatartalom fogyasztásán kívül nem hallottam még olyat, hogy érdemi munkára alkalmas lett volna (céges felhasználásban csak a gond van vele, valamint a gyors szoftveres elavulás). Egy közeli ismerősöm Transformer bookot használ, ami neki teljesen elég, igazából kiszolgálja az igényeit. Arra neked kell megtalálni a választ, hogy mi az, ami miatt megérné váltani iPad-re. Tartósság tekintetében, és frissítések kapcsán nehézkes a kérdés, mert van pro és kontra is érv. iPad 4-re ugyebár kijött az iOS 9, ahogy iPad 2-re is (bár utóbbinál már nem érte meg 8-ra sem feltolni, de ez is szubjektív, kinek mi fogadható el). Én 3 éve használom az iPad 4-et, azt el tudom mondani, hogy még mindig van benne 1-2 év simán, minőségi felhasználási élmény mellett. Tartósságba 10/10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kés topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest