Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• raulicio

senior tag

válasz junkpod #5671 üzenetére

De bizony volt ilyen hiba, de elvileg már javítva lett. nem emlékszem melyik firmwaretől kezdve.
    De egyébként ebből is nyilvánvaló, hogy a rebrandelt telefonok is ugyan azt a romot kapják, mint a v3-ak, maximum cserélik a boot animációt, meg egy két dolgot. Minden esetre az elvileg már hónapok óta tesztelés alatt álló concorde kit-kat is majd szépen akkor jön ki, amikor a v3-ra...

Amúgy végül otthon megbirkóztam ezzel a meta tools-al is. Először tökre megörültem, mert nagyon gyorsan és viszonylag erős jelszintekkel fixált tegnap, erre ma reggel az istennek sem akart holdat találni és csak egy mut agps restart segített.
    Az az igazság, hogy eddig sem volt komoly gondom a gps-el, csak a trackingnél volt nagyon gáz, de azt meg még nem tudtam kipróbálni az új konfigurációval. Minden esetre eddig semmi komoly változást nem tapasztaltam..

(#5678) Moby válasza kunasgabi (#5677) üzenetére.

Ha nem direkt a dual sim tulajdonsága miatt vetted, akkor nem is teljesen értelek...
    Amúgy meg mindenki tudja, aki csak 10 percet foglalkozik a témával, hogy a kínai telefonok bár most már hardweresen általában rendben vannak, szoftveresen nem mindig tökéletesek, főleg a korai firmware-ek (persze tisztelet a kivételnek).

Szóval aki out of the box tökéletes, egykártyás telefont szeretne, az vegyen szépen itthon valami pénztárcájához illet masinát! Persze könnyen lehet, hogy azzal a telefonnal is szívni fog, dehát semmi sem tökéletes...
    Minden esetre ha te tudsz 40-50k között szép állapotú S4-et, akkor mindenképpen szólj nekem, mert vennék vagy 3-at....

Új hozzászólás Aktív témák