Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
De bizony volt ilyen hiba, de elvileg már javítva lett. nem emlékszem melyik firmwaretől kezdve.
De egyébként ebből is nyilvánvaló, hogy a rebrandelt telefonok is ugyan azt a romot kapják, mint a v3-ak, maximum cserélik a boot animációt, meg egy két dolgot. Minden esetre az elvileg már hónapok óta tesztelés alatt álló concorde kit-kat is majd szépen akkor jön ki, amikor a v3-ra...Amúgy végül otthon megbirkóztam ezzel a meta tools-al is. Először tökre megörültem, mert nagyon gyorsan és viszonylag erős jelszintekkel fixált tegnap, erre ma reggel az istennek sem akart holdat találni és csak egy mut agps restart segített.
Az az igazság, hogy eddig sem volt komoly gondom a gps-el, csak a trackingnél volt nagyon gáz, de azt meg még nem tudtam kipróbálni az új konfigurációval. Minden esetre eddig semmi komoly változást nem tapasztaltam..(#5678) Moby válasza kunasgabi (#5677) üzenetére.
Ha nem direkt a dual sim tulajdonsága miatt vetted, akkor nem is teljesen értelek...
Amúgy meg mindenki tudja, aki csak 10 percet foglalkozik a témával, hogy a kínai telefonok bár most már hardweresen általában rendben vannak, szoftveresen nem mindig tökéletesek, főleg a korai firmware-ek (persze tisztelet a kivételnek).Szóval aki out of the box tökéletes, egykártyás telefont szeretne, az vegyen szépen itthon valami pénztárcájához illet masinát! Persze könnyen lehet, hogy azzal a telefonnal is szívni fog, dehát semmi sem tökéletes...
Minden esetre ha te tudsz 40-50k között szép állapotú S4-et, akkor mindenképpen szólj nekem, mert vennék vagy 3-at....
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest