- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R46N4R0K
csendes tag
Sziasztok!
Felmerult nalam egy problema, amire sehogyan se talalok megoldast.
2 SIM kartyat hasznalok, 1 Vodafone es 1 T-mobile. A Vodafone kartya problemamentesen mukodik, mind2 foglalatban, hanghivas es mobilnet is. A T-mobilos kartya viszont neha eltunik. A statuszbarban elmegy rola a terero, es piros x jelenik meg. Mikozben a Voda-s kartyaval normal terero van. Eloszor ROM-okat probaltam (1.0.8 GPSfix, 1.1.1 900mod van most rajt). Olvastam, hogy regi SIM kartyaknak kicsit mas a chip-je es gondot okoz a kinai teloknal, ugyhogy azt is kicsereltem ujra. Akarhogyan is probalom, egyik foglalatba, masik foglalatba, minig elojon a hiba. SIM-mel elvileg nincs gond, mert regi Motorola telomba normalisan mukodik. Napi 4-5 alkalommal veszem eszre, hogy ledobta, egyebkent amikor van rajt terero, tudok telefonalni rola es engem is tudnak hivni. Meg arra gondolok, hogy a szeriaszammal lehet gond. Az IMEI megvan, kulonozo a 2 foglalatra, csak a szeriaszam az, ami 0123456789ABCDEF - lehetseges, hogy T-mobil emiatt tiltja le a telomat a halozatrol idonkent?
Ha valaki tud megoldast, legyszi irja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Samsung Galaxy A56 5G 256G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest