Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamdoki
tag
Az 1.0.8-as GPS fixes rom van fent, az MNShop-os verzió. Azon kívül rootoltam, és AndroidTweaker 2-vel adtam hozzá egy-két dolgot. Auto Tweaket lefuttattam rajta, illetve rávarázsoltam a Bravia Engine v3-at. Viper4Androiddal fel van javítva a hang, és ennyi. A telefon így teljesen jól működik, hiba nélkül.
A GPS-t használtam gyalogosan Szeged belvárosában, illetve Pécsen, nem volt vele gond szerencsére. Az is hozzátartozik, hogy Sygic, Waze, meg ilyen balgaságok nem fognak meg engem annyira, hogy ezekkel szívjak. Fent van a full EU-s hárombetűs, és teszi a dolgát. Epo-hoz, meg hasonlókhoz nem nyúltam hozzá.
Autóban, borús időben is vette az akadályt a kütyürü, Bonyhád-Kaposvár útirányon most hétvégén oda-vissza. Előtte Bonyhád-Szeged, illetve Bonyhád-Keszthely.Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy ezekben megegyeznek-e a GPS modulok, mert öcsém barátnője nem rég vett egy ilyet, neki is végigzongoráztam mindezt, és a GPS neki is ugrál néha, de csak akkor, ha nem tiszta az ég...nem tudom mit pakolnak bele ezek a kis kínaiak.
Nagyon nem piszkáltam bele, főleg azzal az újdonság kínai csodával nem, nem akarom téglázni a telefont, főleg, hogy jól működik eddig minden.
Ami még fontos lehet, hogy nekem még 1.0.4-el jött kínából, a csajé már 1.0.5-el. Én az 1.0.4-re download onlyval raktam fel a sima 1.0.8-at, majd arra szintén download only-val raktam fel a mostanit.
Remélem válaszoltam mindenre

Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- Windows 11
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor X8c 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor Magic7 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciáva
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest