- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Frawly #97910 üzenetére
De a PATA SSD-ket is elég lehúzó áron adják, érdemes inkább SATA SSD-t tenni a helyére PATA-SATA adapterrel. A mai PATA SSD-k amúgy is SATA-k, csak fel van rájuk szerelve az átalakító, eleve azzal összeintegrálva érkeznek.
Izé, sosem volt "natív" PATA SSD. (Esetleg a technológia hajnalán néhány ipari felhasználásra, szerverekbe, célgépekbe szánt modell, de olyanokkal kereskedelmi forgalomban nem találkozik az egyszeri vásárló.)
Az M.2 2242-t egyébként pont példának hoztam fel arra, hogy pusztán azért, mert egy technológia újabb és modernebb, nem biztos, hogy el is fog terjedni. Én pl. nem annyira szeretek early adopter lenni, valamint pl. egy Youtube-kodekváltás miatt leszarozni az eddig bevált gépet (ezt csak azért írom, mert megfigyeltem, hogy olyan emberek dobnak el amúgy teljesen jó és erős vasakat, mert "szaggat a 4k YT", akik nem vették eddig a fáradságot utánaolvasni a háttérben lévő h264->vp9 váltásnak); az én felhasználói szokásaimhoz nem kell kiemelkedően erős/modern CPU-GPU.
A 4k nézést meg a Vulkan támogatást én csak cseppet érzem mókásnak, mint elvárást egy alacsony kijelzőfelbontású, integrált Intel videóvezérlős noti felé, de ez megint az igények vs realitás kérdése. Gamer notiban biztosan találsz ilyesmire megfelelőt; az X220-kategóriájú gépeknek mások az erősségeik, a tagadhatatlan, ám igencsak szubjektíven mért hardveravulást nem számítva.
Persze, ezt mind abszolúte csak véleménynek kezeld, a PATA SSD-ről írt mondatot leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hobby rádiós topik
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest