Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Frawly #97910 üzenetére
De a PATA SSD-ket is elég lehúzó áron adják, érdemes inkább SATA SSD-t tenni a helyére PATA-SATA adapterrel. A mai PATA SSD-k amúgy is SATA-k, csak fel van rájuk szerelve az átalakító, eleve azzal összeintegrálva érkeznek.
Izé, sosem volt "natív" PATA SSD. (Esetleg a technológia hajnalán néhány ipari felhasználásra, szerverekbe, célgépekbe szánt modell, de olyanokkal kereskedelmi forgalomban nem találkozik az egyszeri vásárló.)
Az M.2 2242-t egyébként pont példának hoztam fel arra, hogy pusztán azért, mert egy technológia újabb és modernebb, nem biztos, hogy el is fog terjedni. Én pl. nem annyira szeretek early adopter lenni, valamint pl. egy Youtube-kodekváltás miatt leszarozni az eddig bevált gépet (ezt csak azért írom, mert megfigyeltem, hogy olyan emberek dobnak el amúgy teljesen jó és erős vasakat, mert "szaggat a 4k YT", akik nem vették eddig a fáradságot utánaolvasni a háttérben lévő h264->vp9 váltásnak); az én felhasználói szokásaimhoz nem kell kiemelkedően erős/modern CPU-GPU.
A 4k nézést meg a Vulkan támogatást én csak cseppet érzem mókásnak, mint elvárást egy alacsony kijelzőfelbontású, integrált Intel videóvezérlős noti felé, de ez megint az igények vs realitás kérdése. Gamer notiban biztosan találsz ilyesmire megfelelőt; az X220-kategóriájú gépeknek mások az erősségeik, a tagadhatatlan, ám igencsak szubjektíven mért hardveravulást nem számítva.
Persze, ezt mind abszolúte csak véleménynek kezeld, a PATA SSD-ről írt mondatot leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest