Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magellan2600
tag
válasz
FoxiestFox #97727 üzenetére
A RAM-ot teszteltem memtest-el csere után, hiba nélkül lefutott a teszt. Meg a Win is felment gond nélkül. Általában ha hardveres gond van valahol, akkor az egy Win telepítésnél kibukik. Legalábbis én eddig ezt tapasztaltam.
Meg ugye írtak itt is T61-nél ilyen gondot, szóval gyanús egy kicsit, hogy ezt most a Microsoft szúrta el.Ma kapott egy új Wint-t, és kihagytam a legutóbbi update-ket, majd az idő eldönti, hogy ez volt-e a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dolce Gusto
- Lexus, Toyota topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9, i5-1135G7, 16GB/512GB, FHD+/IPS!
- llano V12 Ultra Laptop huto elado!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest