Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Köszönöm én is a héten kapott windowsos tanácsokat a T430s kapcsán!

Tapasztalataim:
A microsoft oldaláról letöltött Win10_1709_Hungarian_x64.iso-ból újratelepítve már nem kellett sok frissítést kivárnom.Feltelepítettem a Lenovo Vantage programot és TPFanControl by troubadixl-t és ennyi a thinkpad specifikus dolgokból szerintem elég is lesz.
Remélem az akkumulátor töltésnél figyelembe veszi a küszöbértékeim és a ventilátor szabályozás jól működik majd.Ami max hiányzik azok a fancy visszajelző nagy ikonok (volume, thinklight, mute stb.) és a thinkvantage button kihasználatlan, de legalább egy windows frissítés nem vágja felül a dolgokat. Illetve nem találtam benne olyan funkciót, amivel backup készíthető a rendszerről. Majd csinálok egy képfile-t a belakott rendszerről, hogy egy újratelepítésnél ne kelljen nulláról kezdeni mindent, de nincs erre valami lenovos megoldás?
Amit nem sikerült szokás szerint beállítani, az a linuxos nfs share automatikus és charset helyes csatolása a windows 10-ben, így maradt a samba share. Remélem elégedett lesz vele a családtag.

ps: a fent említett windows iso ilyen multibigyó, azaz több windows 10 van benne (pro, n stb.) és sehogy sem tudtam pendrive-ra kiírni, hogy boot után ne valami drivert hiányoljon és azt külön töltsem be. Pedig még windows alól rufus-szal is kipróbáltam, BIOS-ban letiltottam USB3-t stb., csak fekete kakast nem áldoztam. DVD-re kiírva egyből jó volt és kiválaszthattam a nekem tetsző oprendszert csak kicsit lassabban haladt a telepítés.
Van valami speciális dolog, hogy az ilyen "windows multitelepítőt" pendrive-ról lehessen telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest