- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Köszönöm én is a héten kapott windowsos tanácsokat a T430s kapcsán!
Tapasztalataim:
A microsoft oldaláról letöltött Win10_1709_Hungarian_x64.iso-ból újratelepítve már nem kellett sok frissítést kivárnom.Feltelepítettem a Lenovo Vantage programot és TPFanControl by troubadixl-t és ennyi a thinkpad specifikus dolgokból szerintem elég is lesz.
Remélem az akkumulátor töltésnél figyelembe veszi a küszöbértékeim és a ventilátor szabályozás jól működik majd.Ami max hiányzik azok a fancy visszajelző nagy ikonok (volume, thinklight, mute stb.) és a thinkvantage button kihasználatlan, de legalább egy windows frissítés nem vágja felül a dolgokat. Illetve nem találtam benne olyan funkciót, amivel backup készíthető a rendszerről. Majd csinálok egy képfile-t a belakott rendszerről, hogy egy újratelepítésnél ne kelljen nulláról kezdeni mindent, de nincs erre valami lenovos megoldás?
Amit nem sikerült szokás szerint beállítani, az a linuxos nfs share automatikus és charset helyes csatolása a windows 10-ben, így maradt a samba share. Remélem elégedett lesz vele a családtag.
ps: a fent említett windows iso ilyen multibigyó, azaz több windows 10 van benne (pro, n stb.) és sehogy sem tudtam pendrive-ra kiírni, hogy boot után ne valami drivert hiányoljon és azt külön töltsem be. Pedig még windows alól rufus-szal is kipróbáltam, BIOS-ban letiltottam USB3-t stb., csak fekete kakast nem áldoztam. DVD-re kiírva egyből jó volt és kiválaszthattam a nekem tetsző oprendszert csak kicsit lassabban haladt a telepítés.
Van valami speciális dolog, hogy az ilyen "windows multitelepítőt" pendrive-ról lehessen telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest