- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeee555
csendes tag
Szia!
Elolvasva a cikket nagyon baráti hőmérsékletet és feszt sikerült elérned.
Nekem azegyel gyengébb, 14700K van, azt szeretném finomhangolni.
Kérhetnék segítséget, hogy az alaplapom biosában (asus rog strix z790-f gaming wifi ii) mit és hogyan kell beállítani?
Köszönöm a segítséget. -
zebra_hun
veterán
Igen, Intel így csinálja hosszú évek óta. Mind ilyen. Ezen kár változtatni. Én csak a gyári oc-ot vettem el, szépet megy ez fele fogyasztással is.
Allcore tuning nagyon a múlté, dinamikus freki, dinamikus feszültséggel. Ac esetén egy rakat védelmet ignorál, szabályozza csak a cpu szépen saját magát.
Ac nagyon nem ajánlott. 1700-be rengetegszer kitárgyaltuk. Persze lehet, én sosem szólnék bele senkinek a verzióiba. Részleteket direkt nem írtam bele, azok ott vannak, visszakereshető. Mindenkinek más a kedvence, csinálja úgy ahogy akarja.Gondolom túl hosszú lett.
-
"Ez egy 2 magot 6GHz-re engedő, de ac 57x profil!!!"
Bocsi a tudatlanságomért vagy hogy nem olvasom el a full cikket, de ennek a két meg 1 magot húzok fel dolognak van valami értelme?
Én régen mást sem hallottam mint All Core tuning All Core tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 100°C-ból 60°C, 370W-ból 200W. Teljesítmény ua.Undervolt, Downclock, mit is adnak valójában? Megéri?Gondoltam írok pár...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest