Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz KFORboy #95630 üzenetére

Nincs a BIOS-ban ilyen opció

Van, ld. előző hsz. Minden Intel + Radeon GPU-s T400-ban, T500-ban, W500-ban megvan ez az opció BIOS-ban...

HotKey featurest már rég kizongoráztam dettó sok verzióban, a hivatalos és a nem hivatalos fixeit / patcheit is.

Kis topikbeli túrás (itteni fórumtársak írásai) alapján javaslom, hogy kifejezetten a 3.87-es verzót telepítsd a Hotkey Features Integration-ből:
    - driver letöltőlink
    - readme

Az összefoglalóban nem találtam erre vonatkozóan semmi hasznosat, elavult, csomó hivatkozás nem is él.

Jelen esetben a két csillag feletti részre gondoltam (az az alatti rész a régi topikösszefoglaló, ami részben a régi fórumtársak munkája iránti tiszteletből lett meghagyva, részben azért, mert ugyan elavult, de kb. lehetetlen értelmes módon összeszedni helyette értelmes információkat az elavult rész aktualizálására), az ottani hivatkozások mind élnek, de elnézésedet kérem, mert valóban, a W500 generációjának driverei nem kerültek bele a régi Thinkpad-driveres gyűjtőhelyre. Nagyjából egy-másfél éve még volt ugyanis erre a generációra valamennyi support, az összegyűjtést pedig 2014 környékén végezték el, amikor a Lenovo először állt neki szétbarmolni a saját support-oldalát.

Előző hsz.-ben viszont linkeltem a T500/W500-ra driver mátrixot, az él.

Gondoltam mivel ez egy ThinkPad topik, sőőőt olvashatóan volt forma aki dettó birtokolt egy ilyet, hátha eldugta valahova a drivereket és megoszthatná velem.

Írj rá Francia91 fórumtársra, hogy töltse fel újra a driverpakkot, amit itt linkelt, csak már nem jó a GDrive-link. Rajta kívül nem tudok arról, hogy bárki külön, gondosan archivált volna drivereket (ami azt illeti, én sem, pedig a jó pár évig használt váltható kártyás T500 most is a családban van, Win 7-tel használja barátnőm).

Elhiheted nem egy síróspicsogó newbie vagyok aki nem képes használni a keresőt és forgatja fel az internetet napokon át mielőtt segítségért fordulna... Persze erre meg majd te fogod felrántani magad, mint ahogy szokás idehaza...

Legfeljebb azon "rántom fel" magam, amikor kapsz korábban választ, de arra nem reagálsz (annyit sem, hogy mégsem jó az infó, ezért kellene újra segítség), hanem látszólag elölről kezded a kérdést. Ezért reagáltam élesebben. Ha ez bántóbb lett, mint szántam, elnézést, de ez nem személynek szóló, csak a (vélt?) szituációnak.

Új hozzászólás Aktív témák