Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz FireKeeper #88579 üzenetére
Hát alapvetően nekem sem nagyon fért ez be (épp esküvőre gyűjtök), de már elegem lett a végére.
TL;DR az a sztori:
A már leírt paraméterekkel kerestem gépet 100ezer Ft körül, találtam is egy T440s-t, de azt visszaadtam, mert lopott (más hihető opció nem nagyon van, hogy miért volt az S/N-je egy Lenovo dokkolóé) volt, aztán jött egy jó állapotú és árú T450, de csak kis felbontással. Gondoltam nem baj, majd kicseréltetem, LCD.hu-ról rendeltem is hozzá FHD IPS panelt, be is szerelték, csak épp nem ment Win alatt a fényerő. Aztán másnap visszarakattam a gyári panelt, de még a felszerelés közben túl lett melegítve a képernyő kerete és elszíneződött (most azt várom a T450-hez, aztán eladom) és már kínomban inkább rászántam ennyit egy tényleg normális, szép állapotú, tiszta hátterű (Alfa-tól van, számlával, stb) gépre.
Így a 100k helyett majdnem 400-at költöttem gépre. De nyilván szükségem volt gépre, azért lett így sürgetve (én is munkához vettem).
Nem könnyű manapság se normális okostelefont, tabletet vagy gépet venni, ami fogyasztható áron van. Szomorú.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs