- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon C.
aktív tag
válasz
Gondwana #59008 üzenetére
Tudtam, hogy ha leírom azt a szót, hogy mérnök, legalább egy ember felemlíti, hogy vannak, akiket úgy rugdosnak át vizsgán, s hogy ez nem ennyire egyszerű... Szerintem ez általános fórumbetegség, eddig bármelyik fórumon tettem így, mindig így jártam.
Tudom, hogy nem olyan egyszerű és láttam az illető mérnök papírjait, szó sincs átrugdosásról. Igaz, nem a NASA-nál dolgozik (még ha fejlesztőmérnök is), de anno azt kértem tőle, hogy konyhanyelven, tömören mondja el nekem, hogyan és mit tegyek.
A válasza az volt, hogy lehetőleg ne használjam töltés közben a gépet (és soha ne engedjem teljesen lemerülni, de azt a Windows amúgy sem hagyja, ha jól tudom). Hozzátette, hogy biztosan adnak a géphez szoftvert. Mikor mondtam neki, hogy egy Thinkpadról van szó, rögtön bólogatott, hogy azok jó gépek és biztosan található a honlapjukon erre vonatkozó tanács. Mivel nekem annyi bőven elég volt, amit ő mondott, nem feszegettem tovább a témát.
Mikor a fórumtárs hasonlót kérdezett, bátorkodtam leírni, amit egy olyan ember mondott nekem, akiben bízom. A lényegen persze mindez nem változtat: az eszköz van értünk, nem mi az eszközért, s bár gondolkodó emberre vall, ha valaki kímélni akarja a tulajdonát, de nem kell túlaggódni a dolgot.
Részemről nincs harag, se sértődés. Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hobby rádiós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest