- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Colonel993 #68101 üzenetére
A vágást kéne megakadályozni. A baj a beragasztott dolgokkal, hogy amelyik már elég puha és vastag az már kinyomja a bezelt és felszántja a palmrestet ami meg nem az meg nem ér semmit. Patthelyzet. Ezért is lett már elegem a kendácsolásokból.
-
FF23
senior tag
válasz
Colonel993 #68000 üzenetére
Szerencsére annyira nem létszükség. A HDD már kiugrott belőle az adatok miatt.
ivana- az lesz, ha nem lesz rá donor.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Colonel993 #63396 üzenetére
Ez elkerülte a figyelmem, hogy a másik Alt-ról van szó.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Colonel993 #63389 üzenetére
Ez elsőre nekem nem tűnik sérültnek, tedd a helyére a billentyűt, és kicsit erősebben pattintsd vissza, szerintem csak simán lepattintottad.
-
Chaser
legenda
válasz
Colonel993 #63389 üzenetére
Holnap megnézem van-e ilyenem.
cellpeti: Ez szomorú
A 410-est?
-
Tikakukac
titán
válasz
Colonel993 #63386 üzenetére
Ha csak a műanyag az van persze. De pontosan kell mit akarsz. Én is anno azt hittem ezy lesz aztán 2 donorbillzet után 1,5k-ért hozattam 1 gombot usa-ból.
A tejfölös Fujitsu meg olyan gépeket gyárt most is biznisz szinten, hogy beakadna a levegő.
-
Chaser
legenda
válasz
Colonel993 #63386 üzenetére
Lehet, én nem vettem észre. Gomb cserélhető simán. Tudom hogy 3 vari van. Lehet én értettem félre, és magában a mechanikűban sérült a billzetedben valami, nem pedig kiszakadt az egész. Fényképezd le, van pár billzetem bontásra, hátha olyan ami neked kell.
-
Chaser
legenda
válasz
Colonel993 #63381 üzenetére
Ha a mechanika is sérült kb kuka az a billzet sajnos. Legalábbis az adott gomb.
-
Colonel993
senior tag
válasz
Colonel993 #63381 üzenetére
Hupsz... véletlen nem új HSZ-t írtam hanem válasznak nyomtam...
Igazából mindenkitől kérdem -
Chaser
legenda
válasz
Colonel993 #61210 üzenetére
Meg, de ennyit sztem nem költs rá. T9600 jóval barátibb árban.
szerk: a WoT eléggé cpu igényes tudtom szerint
-
brd
nagyúr
válasz
Colonel993 #61210 üzenetére
Simán. Gyárilag is volt ezzel szerelve.
-
Arlekim
aktív tag
válasz
Colonel993 #60705 üzenetére
Köszi.
Tényleg nem nagy dolog, de féltem a kivett akkut, tele van apró, törékeny élekkel, sarkokkal, és a gép is veszít masszivitásából, a hiányában.
Ha időm engedi tesztelni fogom amit mondtál, jó ötlet.
Egy valamit azonban nem értek:
Ha a power gomb okozza a galibát, a windows miért nem indul el? Mert csukva van?Egy tök más kérdés:
A ThinkWantage Active Protection System ugyan egy szoftver, de a beépített acellerometert használja. Ez csak bebootolt rendszer, és működő szoftver mellett teszi, vagy bios szinten is működik a védelem, csak nem konfigurálható? -
Dhampir
félisten
válasz
Colonel993 #60303 üzenetére
Köszönöm szépen, kipróbálom tanácsaid szerint.
2.) Irány a fül-orr gégészet
(#60304) soldi3r
Nálad már minden rendben ezzel, illetve azóta átálltál Linuxra?
-
válasz
Colonel993 #60294 üzenetére
érdekes kérdés amúgy, anno a t41-em fülhallgatóval is zajtalan volt, a t60-ra most nem emlékszem, egy másik t510-ben az ssd műveleteit szépen lehetett hallani azon az oldalon a hangszóróból, a sajátomon meg nem...
a családban volt egy albacomp (mitac) noti, az persze zajmennyiségben a fentebbi thinkpadeket együttvéve is lenyomta volna
-
Chaser
legenda
válasz
Colonel993 #60295 üzenetére
Van róla fényképed? Erre ki lehet tolni a hangot a gépről BT-n ha jól értem.
-
válasz
Colonel993 #60290 üzenetére
nekem annyi megjegyzésem van még, hogy ha keresztül kell vinni az egész gépen a hangot, az sok zajt fog összeszedni, mire a gép végéhez ér
nagyon le kell árnyékolni. vagy egy pici di-box az indulásnál meg egy másik a végénél
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59749 üzenetére
Ha lehagyom a szmájlit, jobban üt.
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59747 üzenetére
Ha minden hozzászólásodat mellre szívnám, már az első balfék trollkodásod után anyázva küldtelek volna el. Becsszó. Esküszöm az életedre.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Colonel993 #59736 üzenetére
Amatőr vagyok? Igen.
Buta vagyok? Nem.Természetesen kérdésem feltevése előtt tűvé tettem szoftveresen a gépet, hogy megtaláljam, de nem sikerült, és mivel ismerem az itteni fórum varázsát, ezért bátorkodtam megkérdezni a gyors, hatékony, és kedves válasz reményében.
Amit másoktól meg is kaptam.köszönömMost annyi, hogy véletlenül pont egy oldallal ezelőtt volt ugyanilyen kérdés, és én pont nem lapoztam vissza, az a véletlen műve.
-
lapa
veterán
válasz
mi meg egyszerűen csak kedvesek vagyunk az ötezredik ugyanazt kérdezővel is. és az elmúlt ötezer alkalom egy számottevő részében nem történt meg a szoftveres ellenőrzés a kérdezés előtt. azaz kedvesek és rutinosak _is_ vagyunk. én még trollkodásban vagyok jó.
-
Tim82
félisten
válasz
A fórumtárs nyilván beírta volna, ha nem a közelmúltban vett egyetlen Thinkpad-jével kapcsolatban kérdez, hanem másik modellel kapcsolatban. Nem mindenki olyan noticserélgetős Thinkpad-megszállott, mint pl. én.
Hogy számodra mi az alap dolog, nem esik egybe feltétlenül azzal, hogy mások számára mi az. Öreg hiba ebbe a feltételezésbe esni, ebbe én is belefutottam már párszor.
Igen, általánosságban véve ha szétkapjuk a gépet, akkor biztosan megtaláljuk előbb-utóbb a BT modult vagy a helyét, csak épp nem ott, ahol mondjuk egy két generációval korábbi modellnél belerakták.
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59731 üzenetére
Mivel az eddigi kérdései T420-szal kapcsolatosak voltak, feltehetően most is azzal kapcsolatban kérdez.
87. oldal: keyboard bezel alatt, szóval nem, nem a kijelzőkeret alatt a T420 esetében.
De még mindig érdemesebb először a BIOS-ban engedélyezni a BT-t, majd Fn + F5-re megnézni, hogy települ-e a BT Windows alatt és csak ezután bontani a gépet.
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59729 üzenetére
Úgy gondolod, hogy ami X200-hoz jó volt, az 1:1-ben alkalmazható T420-ra is?
-
lapa
veterán
válasz
Colonel993 #59726 üzenetére
hát az elég gyors szerintem erős túlzás. azt sem tudom enged-e egyátalán arra telepíteni, de lehet a többiek már leírták a valót. nem teszteltem ilyet, de gondolom egy akármilyen hibrid hdd sokkal gyorsabb.
de lásd itt, a corestore sem a tizenhuszon mb/s ligában játszik.
szerintem az sd kártyánál egy mai hdd is gyorsabb, de ebben lehet tévedek. meg ha szoftraidre akarsz eleve telepíteni azt nem tudom engedi-e egyátalán.
én jól elvagyok virtualbox windowssal, de én nem játszom rajta. majd kiderül mi lesz, már készülök a nagy varázslatra, mikor win 8.1 egy 32gb (=25gb) corestore egyik felén, majdani ubuntu 13.04 lts a másikon. ettől függetlenül nem tervezem fizikailag futtatni a wint, csak vboxban. hab a tetején az lenne, hogy az x200 tud bootolni sima sd kártyáról, abból meg lesz benne egy telóban feleslegessé vált 8gb / class 10. azzal ahogy mértem 2-3 mp-et nyerek a bootnál ahhoz képest, mint mikor hdd-ről indul. nyilván szépen hangzik, de nagy szívás lesz sok tekintetben.
-
Francia91
veterán
válasz
Colonel993 #59722 üzenetére
Szerintem egy MicroSD kartyanak nincs akkora folyamatos olvasasi/irasi sebessege, hogy megerje OS-t futtatni rola. Maximum egy rendszerkepet, vagy telepitot ratenni veszhelyzet esetere. De ez csak az en gondolatom. En pl az SSD mellett adattarolasra hadznalom /2 x 16 GB Class10 Kingston MicroSD csucsul bent/, fontosabb dokumentumok, es driver/szoftvertelepitok szamara tartom fent. Emellett meg ott van a Caddy-ben az 500 Gb-os WD Blue, de arrol mar vesztettem adatot egy hulye program beleganyolasa miatt /ezert lett a belso dual MicroSD olvaso/
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59722 üzenetére
Két külön meghajtónak veszi a két kártyát és Linuxot lehet róla boot-oltatni, Windowst tudtommal nem.
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59631 üzenetére
Nem, nem így értettem, de szerintem ki tudom majd próbálni, hogyan is működne az eGPU + PCI-E to Express Card + dokkoló hármas, még mielőtt beruháznék egy eGPU-ba.
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59628 üzenetére
Sokkal egyszerűbb kihúzni az eGPU "kanócát", mint kivenni a dokkolóból egy VGA-t, ha ez problémát fog okozni.
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59623 üzenetére
Meg az, hogy nem boot-ol a gép, ha dokkolón kapcsolod be.
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59618 üzenetére
Még mindig: miből gondolod, hogy egy PCI-E -> Express Card átalakítón keresztül durván csökkenne a sávszél? Miből gondolod, hogy ott "Hurk" lenne? És mi az a "Hurk"?
Amúgy meg pont ez az, a noti saját EC helyét USB 3.0/eSATA kártyának akarom fenntartani, azért nem oda szeretnék kötni eGPU-t, ha egyáltalán úgy döntök, hogy érdemes nekem eGPU-s megoldást vennem.
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59616 üzenetére
Szemlátomást nem érted: azon, hogy iszonyat pici helye van a dokkolóban egy VGA-nak, nem változtat a venti cseréje vagy leszabályozása (amúgy írtam, hogy venticsere lesz, de ez érdemben a zajon fog segíteni, a melegedésen nem). Némi kétes értékű modding miatt nem fogom szétcincálni a PCI-E sín környékét és a burkolatot amúgy. Távlatilag meg, ha notit váltok, pl. újabb Thinkpad-re, akkor semmit sem érek a dokkolóval, mert az újabb TP-kkel már nem lesz kompatibilis, ellenben az eladási értékét csökkenti a dokkolónak az, hogy én jól megmoddingolom.
Gondolom, még csak képen láttad amúgy a dokkolót, én meg két és fél éve használom.
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59614 üzenetére
A dokkolóban meg hőt generál a VGA és mint írtam, ha odateszem, az én meglátásom szerint túl közel van az Ultrabay helyhez, amiben én vinyót tartok és azt nem akarom feltétlenül állandóan melegen tartani.
Nem hiszem, hogy érdemben csökkenne amúgy a sávszél a PCI-E 1x-hez képest. Itt inkább az a kérdés, hogy az eGPU adaptereket így is működésre lehet-e bírni.
-
Schuby
aktív tag
válasz
Colonel993 #59477 üzenetére
Alighanem az új és a réginél is szarabb flash az oka. Kezdem én is kitépni a hajam, hogy egy sz.r böngészős játék is 80-90 %on hajtja a procit. vicc.
-
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59442 üzenetére
Szar a csempe, nincs Start menü, mind meghalunk.
/irónia off
-
Francia91
veterán
válasz
Colonel993 #59302 üzenetére
Én meg a T40 es T60 szerian nottem fel, igy neken nem is volt kerded, hogy mi kell
Raadadul kb 6 eve en vagyok a "PC/notiszerviz" a faluban, igy volt osszehasonlitasi alapom eleg az anyagfelhasznalas, szerelhetoseg teren
Belolem kifolyolag az egesz csaladban ThinkPad van, csak egy orokolt Toshiba P300D a kivetel kozuluk... -
Tim82
félisten
válasz
Colonel993 #59332 üzenetére
-
válasz
Colonel993 #59326 üzenetére
Ójaj, kösz igazán
A súly-témához:
Ha gyalogolni kell sokat (olyan napi 2-3 km-t szoktam), azért a W500 nem valami kellemes viselet a táskával, töltővel, főleg hogy az ebédem is benne van
Viszont szívesen hurcolom. Még egy kecsesebb 17-es gépet is képes lennék, szerintem.
Na jó, egy W700-at azért lehet, hogy nem mozgatnék minden nap ... -
SNor
tag
válasz
Colonel993 #59305 üzenetére
Ez az egy dolog ami az új X1-ben szimpatikus.
Gondwana +1 ez a caps késleltetés nálam is bevált már.
-
válasz
Colonel993 #59305 üzenetére
Te hány éves vagy?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
kipróbálva, tényleg működik
-
Gondwana
addikt
válasz
Másnak lehet, hogy hülyeség, de én minden gépen ilyenre programozom a CapsLockot is: ha betolok egy UltraNav Traveller Keyboardot, akkor engedi felpakolni a keyboard customizer utilt, itt ha átrakom, hogy a CapsLock csak hosszú lenyomásra reagáljon, utána már úgy is marad, minden más billenytűzeten is.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Colonel993 #59294 üzenetére
Hát így elég gáz!
Kettő mp-ig nyomni a win leállításhoz, 3. mp-nél meg Hard off.
-
Fifi
őstag
válasz
Colonel993 #59276 üzenetére
Nyikorgás abszolút nincs, erre nem emlékszem. Még a gombokkal sem lenne gond, engem kifejezetten a space működése zavart, de ha hazaérek este előveszem, és használom picit.
-
Fifi
őstag
válasz
Colonel993 #59272 üzenetére
A gombok lenyomásának útja olyan rövid és kemény a dell-hez képest, az olyan lágy, süppedős és puha.
Valamint a space néha dadog, azaz nem érzékeli a lenyomást, de lehet, hogy ez csak a dellnél megszokott finom működés következménye, illetve sokszor nem a közepét nyomom, hanem a szélét és mintha ott nem érzékelné.Az is lehet, hogy ez csak az én példányom jellemzője?
Legalábbis erre emlékszem kb. 1 év távlatából, elő kellene vennem és újra kipróbálni, hogy frissítsem az élményt.
-
soldi3r
veterán
válasz
Colonel993 #59153 üzenetére
Ez X220/230. Az X200-nal ahogy fentebb irtak.
-
hito
nagyúr
válasz
Colonel993 #59144 üzenetére
Tök jó, még midig nem értem
Mind1, belepróbáltam a feles BC CHD kártyát, hibátlanul megy benne. Szerintem egy microSD olvasót fog kapni.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Colonel993 #59112 üzenetére
hehe, az én vagyok.
Szétborítom a gépet, bármikor, meg össze is, de pl. panelt életben nem cseréltem, nem is volt vele sosem gondom ez az első
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Colonel993 #59110 üzenetére
Oks, céges gép. Nem bántom, te vállalsz ilyen szerelést?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Colonel993 #59108 üzenetére
értem, akkor szedjem szét?
Vagy ha nem csináltam ilyet ne próbálkozzak? -
válasz
Colonel993 #59100 üzenetére
Mint mondtam, egészen más jelenség:
Körülbelül 1-2 másodperc alatt bezárta a programokat, és utána azonnal leállt.
Nem várta meg, megvárom-e. -
válasz
Colonel993 #59098 üzenetére
Szerintem ez nem ugyanaz a jelenség.
Akárhogy is, zavaró.
Valami Power Manager turpisságot sejtek a dolog mögött, de a sémák kezelése az RMClockra van bízva.
Az eseménynapló nem bizonyult hasznosnak a felderítésben.
Akinél ugyanilyen eset fordult elő, mint nálam, és megoldotta, írja meg, hogyan.Akku még a másik tippem, annak ellenére, hogy nem arról ment a gép..
Majd próbálgatom nélküle. -
soldi3r
veterán
válasz
Colonel993 #59012 üzenetére
Mi a kulonbseg ha kikapcsolva vagy bekapcsolva toltom?
tök fölösleges benne tárolni mint ahogy kivenni is, ha mukodik a Power Manager.
-
Gondwana
addikt
válasz
Colonel993 #59012 üzenetére
7.) Hideg: háromnapos hokitorna végigfotózása szépet harapott az akkum maximális feltölthetőségébe.
-
fungi
aktív tag
válasz
Colonel993 #58864 üzenetére
bekapcs-nál úgysem kell a Manual 7, gondolom legegyszerűbb játéknál a Tálcán figyelő Tpfc ikonra katt után
a felugróban a Manual-t kiválasztani, onnantól fix 7-esen megy a venti elvileg.Az átkapcsolást smartra manualos indulás és Manfanspeed 0-nál írja, létezik hogy fix 7-esen is átkapcsol?
// with Active=3 & ManFanSpeed=0 & ManModeExit=78 you can have a nice
// quiet time until temps reaches 78 deg. centigrade :-))
// mit Active=3 & ManFanSpeed=0 & ManModeExit=78 kann man nach dem
// "Kaltstart eine schöne ruhige Zeit haben, bis die Temps 78 °C
// erreichen und das Programm auf smart mode schaltet.vagy a Smart-ot konfigolni egy bizonyos hőfok fölött maximumra...
-
válasz
Colonel993 #58864 üzenetére
Minden le van írva a konfigjában.
Nálam Smart2 4600 rpm-re van fixálva, az a venti maximuma.
De nem is szokott külön szükség lenni rá, mert elég jól belőttem a Smart1-et, hozzáadtam a GPU-nál mért Celsiushoz 15 fokot (ilyet is lehet benne, így egy 60 fokos gpu-t 75-nek lát, és ahhoz állít fordulatot), így hamarabb teker fel játéknál 4.6k-ra, és kilépésnél 2-3 sec alatt visszaáll halkra. -
Colonel993
senior tag
válasz
Colonel993 #58627 üzenetére
Az én kis "mini cikkemet" meg le se ejtitek... pedig vagy 15 percnyi munkát beleöltem meg félnapnyi idegeskedést
-
fungi
aktív tag
válasz
Colonel993 #58616 üzenetére
Nálam a kapcsolatoknál így a Helyi kapcsolat és a Vezeték nélküli hálózati kapcsolat is látszott, olyan volt
mintha egyszerre menne mind a kettő.Kikapcsoltam a wifit, akkor maradt a helyi kapcsolat, minden jó, hotspot is tökéletes. Próbálj meg ac AC-banlétrehozni a Location Profiles-ban manuálisan egy profilt, valamilyen néven, nálam Wired Lan Ethernet a típus. Kiválasztod az adaptert,
a General Settings-ben pipa van a Disconnect from the network résznél,
Additional Settings-ben pipa az Override Tcp és az Override proxi-nál. Ennyit látok... Üdv -
t52042405ug
csendes tag
válasz
Colonel993 #58614 üzenetére
De ez is kellett hozzá, mert nem működött a mobilnet megosztás sem. Ez pont karácsonykor volt...
[link] -
válasz
Colonel993 #58616 üzenetére
Távolíts el minden Lenovós szirszart, beleérve a Sysupdate-et, távolítsd el a hálózati drivert (wifiét), pucold ki a registryt, indíts újra, tedd fel a Sysupdate-et, és meglátjuk.
Ha így sem, nincs több ötlet -
t52042405ug
csendes tag
válasz
Colonel993 #58614 üzenetére
AC megnyit, második fül Location Profiles. Create gomb, majd a megnyíló ablakban először adsz neki valamilyen nevet, aztán lenyitod a kettes fület. Ott beállítod a Wired Broadband-et. Nekem megjelent a hálókártyám egyedüliként. Aztán tovább gomb. Lehet még tovább simogatni a beállításokat, de nekem már ennyivel szórta a netet. Aztán az utolsó fülön a Mobile Hotspot adsz neki jelszót, s aktívvá válik a Start gomb.
-
fungi
aktív tag
válasz
Colonel993 #58611 üzenetére
Mikor bedugtam a drótot és bekapcsoltam a Tp-t, feljött egy ablak, egy profilnevet kellett beírjak az AC-hoz,
ez most a Location Profiles-nál ott is van. Ez így volt x200-al is,
az 5300-as kártyával megy, a T500 meg 5100-al, mindkettőn szépen megy a hotspot.
Intel driverek vannak Lan és Wifin is... Gondolom mennie kéne Nálad is... -
fungi
aktív tag
válasz
Colonel993 #58600 üzenetére
Nálam T500 ad kábeles netről is hotspotot, el, AC látja a netet, először nem adta a hotspotot,aztán be kellett kapcsolnom Fn-F5-tel a wireless rádiót újra, /drót csatlakozásnál levette/ onnantól szórja tovább. J
-
t52042405ug
csendes tag
válasz
Nekem is hasonló problémám van a t520-szal. A mobilnetet meg tudom osztani, de a optikait nem. Legfrissebb driverek vannak telepítve, kivéve a WLAN (Intel 82579LM), mert friss meghajtóval laggol.
-
válasz
Csak mert az AC nem biztos, hogy működik az alap Windowsos driverekkel... ezért lenne jobb az Intel sajátjait feltenni... menj fel az Intel oldalára, van saját java-s driverkereső-frissítőjük.
-
válasz
Colonel993 #58598 üzenetére
System Update?
-
Colonel993
senior tag
válasz
Colonel993 #58597 üzenetére
Felraktam a legfrissebb drivereket inteltől... rendszer is elfogadta...
Acces Connections még mindig nem hajlandó érzékelni, hogy internet van alatta...Szerk.: most komolyan nincs senkinek se lövése ennek a dolognak a megoldására?
Ha más nem akkor lépésről lépésre KI; MIKÉNT oldja meg a PPPoe Kapcsolat Wifire való osztását TP-ről ? -
válasz
Colonel993 #58594 üzenetére
ui.: semmi külön profil nincs állítgatva... a melós lant elmentettem work néven, katt AC tálcakijelzésre, Mobil Hotspot, jelszó beállít, start.
-
válasz
Colonel993 #58589 üzenetére
Én minden nap használom ezt a funkciót munkában, nincs vele problémám.
Driverek frissek legyenek, AC szintén, ha azok, akkor régiek legyenek, hátha -
lacus83
senior tag
válasz
Colonel993 #58557 üzenetére
Csak saját szemeddel tudod teljesen megitélni.
De van különbség az LG javára
,Chaser tudna mesélni
Én csak annyit,hogy ha láttál már aztán fel fogod ismerniÉn pl. nagyon megszoktam.
Kb de ezt így tényleg nem lehet megitélni,meg a Nokia csak ennyit tud
Képernyő neve LG Philips LP154W02-TL06 15.4" LCD (WSXGA+)
A "teltebb" színű -
Fifi
őstag
válasz
Colonel993 #58556 üzenetére
Gondwana volt olyan kedves és megosztotta saját maga által készített icc profilokat bő magyarázattal együtt.
Közvetlen link a megosztott gyűjteményére.
Bye, Fifi
-
yanna
addikt
válasz
Pár hónapja scarbantia fórumtárs linkelt néhány profilt.
-
Chaser
legenda
válasz
Colonel993 #58557 üzenetére
Képen nem igazán látod...azt személyesen kell megnézni.
-
Colonel993
senior tag
válasz
Volt már valaki aki posztolt képet itten egymás mellé téve két T500-ast egyik SAMU másik LG panellal?
csak, látható legyen nagyjából mi a különbség a kettő közt
Előre is köszönöm a segítséget ! -
válasz
Colonel993 #58501 üzenetére
hardveraprón is többen foglalkoznak vele, párezer forintba kerül. 50ért amúgy már kapsz eszközt, de igazán komolyat inkább jóval többért
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Colonel993 #58489 üzenetére
Fogsz egy kalibrálót, és kalibrálsz/kalibráltatsz valahol.
Szemre kalibrálást felejtsd el, csak rosszabb lesz.A panel típusa alapján kereshetsz esetleg .icc színprofilt(keress rá itt a fórumban, Gondwana töltött fel profilokat), de az csak megközelítőleg lehet jó, ha öregebb a paneled/gyártási szórás van, akkor nem ér semmit.
-
válasz
elvisszük szakemberhez, akinek van kalibráló kézikészüléke
-
chab7
addikt
válasz
Na akkor a töltéskezelés után jöhet ez
én is kipróbálom ami választ kapsz.
A fentebbi beállításnál valóban nem tölt 40-80 között, tehát nekem nem jó. Teszem azt 45%-on rádugom és akkor ott marad. Legközelebb ha kell akkor meg nem lesz nafta az akkuban.
Azért időnként használom akkuról a gépet.
Akkor jó lenne ha majdnem tele lenne azért.
Törölni viszont nem tudom az alsó határt, így azt találtam ki hogy az alsó 80 lesz a felső meg 87
Így ugye 80 alatt elkezd tölteni 87-nél nem megy tovább, ha meg 80-87 közt dugom rá akkor ott marad. Jobb ötletem nincs, hogy az akkut se járassam 100%-on, de ha meg kell az akkuidő azért legyen is benne rendesen -
xcds
őstag
válasz
Colonel993 #58394 üzenetére
Lehet, majd csinálok.
-
hito
nagyúr
válasz
Colonel993 #58361 üzenetére
Fél fokot se fog hozni, ezzel az erővel a pöc$ét is bekenheti vele
-
lacus83
senior tag
válasz
Colonel993 #58058 üzenetére
Egy jó pár éve megtartok minden "szemetet"
Amúgy igen még Vista s időből való.
Azt a 3 alkalmazást használom hosszú évek óta.
Amúgy van egy mappám 189 db Vista s Gatgets.Kb 36 MB.2007/07 es a létrehozás dátumaTessék : Csak most csak neked
Ebben megtalálod,a teljesség kedvéért itt az összes
[link] -
Tikakukac
titán
válasz
Colonel993 #57385 üzenetére
Ha az elméletet a gyakorlatra nem tudjuk átültetni akkor az egy olyan elmélet ami rossz. Egyetemen a gazdhumán tárgyaknál azzal indítottunk a legnagyobb témák előtt, hogy ezt tanuljuk, a valóság teljesen más.
Igen én is tudok rengeteg mindent, aminek úgy kéne működnie: nem úgy van. Innentől meg ha fejen pörögve eszek halászlevet sem lesz másképp
-
Schuby
aktív tag
válasz
Colonel993 #57388 üzenetére
frissítve lett az irst driver azért nincs trimmed. amikor nem figyeltem és hagytam az update managernek frissíteni akkor nekem is elszállt. inkább az intel oldaláról töltsd le a legfrissebbet azzal megy
-
btudos
nagyúr
válasz
Colonel993 #57385 üzenetére
Az akksik 99 %-a szar, tökmindegy hogy töltöd őket. Sajnos ez egy ilyen világ.
-
btudos
nagyúr
válasz
Colonel993 #57377 üzenetére
Nem szeretnéd látni, hogy az én X200-am retek akkuja milyen állapotban van 284 ciklus után.
O$zkł: X200-on 8.1-el nálam a 6.63.1-es verzió működik.
-
Tikakukac
titán
válasz
Colonel993 #57377 üzenetére
Hát igen, oskolában mi is tanultunk sokat mindenféléről, aztán kiderült, hogy itt a Földön nem úgy megy.
Nos, ott tartunk, hogy egy rakat akksi el sem jut a 300 ciklusig, másik fele ha igen, akkor már elég csúnya harapás van benne. Tisztelet a kivételnek.
Hát ennyit az elméletről kezdetben
-
Dhampir
félisten
válasz
Colonel993 #57360 üzenetére
Sírva vigad a magyar.
-
Tikakukac
titán
válasz
Colonel993 #57358 üzenetére
Ööö, legutóbb asszem láttam listában igaz későbbi gépekbe 20k körül. Még annál is jobban elment az eszed ha ilyet veszel, mint én az x200-akkal
-
Chaser
legenda
válasz
Colonel993 #57355 üzenetére
9.5mm-es.
Akad. -
btudos
nagyúr
válasz
Colonel993 #57355 üzenetére
Chasert keresd meg, nála biztos akad.
-
válasz
Colonel993 #57252 üzenetére
Benne van a címében is.
-
xcds
őstag
válasz
Colonel993 #57220 üzenetére
Itt azt írják, hogy nem.
szerk: Ja, csak xp-nél..
-
válasz
Ezt mondtam.
-
r4z
nagyúr
válasz
Le bizony.
-
válasz
Colonel993 #57218 üzenetére
Igen, a vinyó biztonságban van a keretében.
-
válasz
Colonel993 #57022 üzenetére
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Colonel993 #56963 üzenetére
Osztogatni plusz egy baszakodás, plusz ha használod rendesen bizony meríti rendesen.
A kérdés, sikerül-e megetetned magaddal, hogy a sz@rabb jobb. Nézegetem néha betévedve mikor a vásárló győzködi az eladót 10 év háttérrel maga mögött dolgokról, rá kell hagyni, ennyit nem ér.
-
Borote
addikt
válasz
Colonel993 #56963 üzenetére
Ha telefonról osztod a netet, akkor merül egyszer a telefon, a 3G miatt, merül mégegyszer a telefon, mert az adatot küldi a notebooknak, és merül a notebook, mert kapja az adatot - utóbbi kettőt kiválthatod azzal, hogy kábellel osztod a netet, de ekkor meg a notebook tölti a telefont, így még jobban merül.
Tehát összességében jobban merül a notebookod, és közben még egy második eszközzel is kell vacakolnod, aminek adott esetben még az antennája is kisebb. Alapvetően pedig a notebook fogyasztásához képest nem fog olyan extrém mértéket ölteni egy WWAN modul (ami fogyasztás hasonló mértékben meglenne a telefonban is, ahol töredék mértékű akkut szív).
-
hito
nagyúr
válasz
Colonel993 #56960 üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok/voltam, de minél többet agyalok rajta annál inkább látom a pozitív oldalát is.
1: nem kell a telefonnal szórakozni
2: nem merül a telefon fél óránként 20-30%-ot
3: a kapcsolat stabilabbEgyébként valószínűleg tényleg nem létkérdés. Maximálisan meg lehet nélküle lenni a telefon segítségével. Ez csak amolyan pimp my notebook betegség inkább.
-
btudos
nagyúr
válasz
Colonel993 #56960 üzenetére
Nem merül az okostelefon, és általában a modemhez tartozó antenna is erősebb egy fokkal. Meg ha rendszeresen kell a notebookra mobilnet, akkor simán lehet egy külön net előfizetést kötni, és azt a SIM-et rakni a notebookba, a telefontól függetlenül.
-
Borote
addikt
válasz
Colonel993 #56759 üzenetére
"Körbelőhetem az alaplapot elejétől végig nagy felbontású makróban, akkor is lenne rá mondva valami frankó magyarázat, hogy az úgy jóóó
" - azért csúsztatás helyett inkább csináld meg, most már engem is érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest