Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #56497 üzenetére
És bizony milyen szar port is volt mikor megjelent... erőltetve, kapkodva, siettetve... és biza milyen BAROM VOLTAM, hogy megvettem anno megjelenéskor 12e HUF-ért...
Trágya gány a telepítő (totál ismeretlen karakterek és kriszkrasszok a telepítő program gombjain meg társai... kb azt hittem hogy hamisított a szofver... közben meg minden ötödik embernél olvasható volt fórumokon) nincs Windows Live magyarban mert régiózár, de Win$ux Live profil nélkül nem tudod aktiválni a serialt/a játékot... tehát eleve kiskapuzni kellett...
Az egész játék instabil, az akkori legerősebb gépeken is megröccent (még mai is Patch nélkül) feltéve ha épp el sem indult vagy full bugosan mert PONT nem támogatta a Te kártyádat (vagy inkább az a nagyobb csoda ha együttműködött a kártyádal (?))
ATIsok mind meghalltak kb, szerencsére akkor még Nvidia vonalon voltam... abból is pont egy 9600GT... a megjelenés második napján kijövő sokadik Patch és Nvidia Driver frissítés után játszani is tudtam3 napon belül visszavittem az 576-nak... ők benntartották 1 hónapig aztán visszaadták egy 5-6 oldalas prezentációs jellegű "megoldások" kupaccal, hogy Ők nem adják vissza a pénzem mert ez a játék jó
Ők maguk is leírták a több oldal egyikére, hogy Windows Live nyente Hungarisztánban, de persze ha UK vagy USA profilt csinálsz és persze KÜLFÖLDI e-mail címmel amit dettó meg kell csinálni külön akkor jóságosan szuper...
Az mellékes, hogy a játék minden egyes tesztúrája olyan max felbontáson is mint egy elkent kulimász... és az árnyékok már-már célirányos epilepszia generátorok a fűrészfogas tenyér méretű pixeles éleivelNoh, már megint elborult az agyam és kiadtam a dühöm ezen élményeimből
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14 GEN2/14''UHD(3840x2160)i7-1185G7/48GB RAM/512GB SSD/Nvidia MX450 2GB/eSIM/4G LTE
- Latitude 7410 14" FHD IPS i7-10610U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo legion y520 1050ti
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest