Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
B-L-A-C-K #50061 üzenetére
(Én megértem, hogy te itt milyen számokat látsz, nekem ez csak egy rosszul megírt akkuállapotkövető algoritmust jelent. Ni-MH akkuknál a fő kapacitáscsökkentő az „elektrolit kiszáradása” vagyis a két réteg közötti itatóspapírban száraz foltok alakulnak ki, ahol nincs KOH, ezt meg tudod szüntetni teljes lemerítés-feltöltés ciklusokkal (ha meg már túl sokat elektrolizáltad=túltöltötted, ez se sokat javít az állapotán). Ehhez képest Li-ion akkuban a szivacs-szerkezetű lítium porlad, omlik össze, amit viszont nem fogsz kívülről újraépíteni. A gyártók ezt a korróziót nem tudják pontosan becsülni, ezért pesszimista állapotsaccoló áramkört mellékelnek az akkuba, azt akarják elkerülni, hogy téves becslés miatt pl. ne 30%-nál kapcsoljon ki a készülék. A mellékelt képernyőmentésen én ennek az újrakalibrálását látom. Igen, én továbbra is elhiszem, hogy a Föld lapos, és ha elég sokáig hajózunk, leeshetünk a peremén valamint, hogy a Li-ion akkuk kondíciója nem javítható - viszont nem is romlik mindé olyan gyorsan mint a sokak által tapasztalt SANYO és SONY celláké. Azokat a visszahívásos SONY cellákat meg már meg se kell említenem, amiknél ez az összeomló elektróda cellán belül okozott olyan zárlatot, hogy meggyújtotta az akkut.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- HP 445 G10 PROBOOK AMD Ryzen 5-7530U - 16GB - 256GB
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest